img_7932_snapseed

Na de prachtige overwinning van vorige week mochten onze dames en heren de wei weer in. Uw verslaggever had een week vrij van de JO13-2 en besloot daarom om met zijn kompaan Maup naar de JO 13-3 te gaan. Den Hoorn was de tegenstander en de nummer twee op de ranglijst. Een lastige opgave dus.

Maar geen onmogelijke. De Peenbuikers hadden na de verrassende zege chips van trainer Pieter gekregen. En die kwam in de tweede helft goed van pas, maar daarover later meer. Nadat de vader van Dani was uitgeraced op het circuit van Den Hoorn konden we beginnen.

De JO13-3 begon de wedstrijd rommelig. Dat kwam mede doordat de posities niet goed werden gehouden. Toch kreeg uw favoriete team kansen. Zo redde de driemeter lange keeper van Den Hoorn goed. Het duel ging gelijk op, maar na een klein kwartier spelen kwam Loosduinen op een achterstand na een fout aan de kant van de blauwwitten. Even later kreeg de ploeg opnieuw tegenslag te verwerken. Jarron moest ziek het veld verlaten, maar bleef zijn team steunen tot het einde. Ivan was zijn vervanger en speelde een goede wedstrijd.

Strijd

In de rust werden de koppen bij elkaar gestoken. De conclusie: uw talenten moesten de strijd aangaan met de reusachtige spelers van Den Hoorn. Nou ik kan u vertellen: dat deden uw helden geweldig. De achterhoede met Sylvia, Sanne, Sabre en Daan stonden als een blok en zorgden ervoor dat de tegenstander niet bij Dylan kwam. De chips begon te werken.

De overige zes zorgden voor de aanvallende impulsen. De Peenbuikers waren sterker en kregen kansen. De gelijkmaker kon niet uitblijven. Max schoot de bal, na een slimme inworp van Dimay, voortreffelijk langs de keeper: 1-1. Maar daar bleef het niet bij. Het motortje draaide op volle toeren met kilometervreters Dani, Kay en Dimay op het middenveld.

Blauwwitte Barcelona en chips

Het tweede jeugdelftal van het Blauwwitte Barcelona (zie verslagen SV Loosduinen 2 en SVL JO13-2) verdiende de drie punten. Thomas was het daarmee eens en joeg de bal een paar minuten voor tijd de kruising in. Hoppa!!! De gebakken aardappels met een smaakje hadden gewerkt. Daarom konden trainers Maurice en Tim maar één ding doen: de motor voeden met een nieuwe lading chips.

Opstelling: Dylan; Sylvia, Sabre, Daan, Sanne; Dani (c), Kay, Dimay; Jarron (Ivan/18), Max en Thomas

Tim Toet