Vandaag de laatste wedstrijd van het seizoen tegen de nummer laatst. We staan zeven punten voor dus theoretisch gezien moeten we kunnen winnen. Maar ja, de bal is rond en we hebben toch wel een andere opstelling dan anders.
Na elf minuten een geweldige kans van Tico. Nog geen minuut later staat een speler van Naaldwijk helemaal vrij en goal. Dit is iets wat het afgelopen seizoen vaker hebben meegemaakt. Vervolgens wordt de aftrap genomen en maakt Mitchel zijn belofte waar en maakt de gelijkmaker. Hij had namelijk beloofd om tijdens deze voor hem laatste wedstrijd te scoren. En dat heeft ie dus ook netjes gedaan. Succes met je carrière als scheidsrechter! Dappere beslissing van je want ja, als scheidsrechter doe je het niet snel goed.
Vlak voor rust een kans voor Naaldwijk, maar helaas voor hen buitenspel. Wat boffen we toch met onze grensrechter uit het “schòne” Brabant. Nog geen twee minuten later hebben we dezelfde situatie. Gelukkig gaan we met een gelijkspel de rust in.
In de tweede helft moeten we alsnog proberen de wedstrijd naar ons toe te trekken. Joel en Tico mogen ivm de terugkomst van hun blessure niet de hele wedstrijd spelen. Maar ja, soms breekt nood wetten.
Op een gegeven moment volgt er een geweldige sliding van Joel op de bal maar een tegendoelpunt blijft helaas niet uit.
Joey is de persoon die de tweede helft ons goal heeft verdedigd en eerlijk is eerlijk, daar heeft hij toch ook wel aanleg voor ondanks de goal die net viel.
Hij weet op sommige momenten de bal te houden en een grotere voorsprong te voorkomen.
Met nog een paar minuten te gaan moeten we echt nog even alles geven om er een gelijkspel van te maken. Uiteindelijk komt de bal via links bij Colin die echt een perfecte voorzet geeft op Ramon (van mij heeft hij het niet) en Ramon zorgt voor de gelijkmaker. Wat een heerlijke ontlading weer!
Wat zeker vermeld mag worden is dat we de laatste laatste tien minuten ook weer mogen genieten van onze Ruud. Een mooie manier ook voor hem om het seizoen af te sluiten.
Vlak voor tijd zelfs nog een mooie kopkans voor Ruud. Dat zou gaaf geweest zijn. Het leek erop dat Naaldwijk nog zou scoren, maar de bal ging over.
Echt tien seconden voor het eindsignaal weet Joey de bal die op hem af komt, te houden. Eindstand dus 2-2.
Andre had op een of andere manier veel te doen in deze wedstrijd en het wordt zeker gewaardeerd dat je er altijd bij bent.
Manne, het seizoen zit er qua competitie op. Het was een bewogen seizoen, na de winterstop hebben we steeds meer laten zien dat we echt wel iets in onze mars hebben. Hopelijk gaat iedereen door en kunnen we er volgend seizoen weer een geweldig seizoen van maken met zijn allen. Ik heb het team als zeer prettig ervaren en kon me geen leuker en fijner team voorstellen. Zaterdag 10 juni 2023 wordt de barbecue voor de selectie gehouden. Hopelijk zijn jullie allemaal van de partij zodat we op deze manier onder het genot van een hapje en een drankje de zomerstop in kunnen gaan.

Bedankt jongens, trainer, leider, verzorger en supporters!