Wederom is er een nieuw reclamebord langs ons hoofdveld te bewonderen en wel van
                         HELLO PEOPLE

Een wel heel toepasselijke naam na de laatste versoepelingen van de Corona maatregelen … we mogen weer!

Onlangs zijn we een driejarige overeenkomst aangegaan met mede-eigenaren Fausto den Heijer en Hans Doornbos. Vorige week is het bord geproduceerd en door onze onderhoudsploeg geplaatst. Uiteraard bedanken wij Fausto en Hans voor de ondersteuning van onze voetbalvereniging.

Onderstaande informatie kregen we van HELLO PEOPLE en een bezoekje aan de website www.hellopeople.nl
is zeker aan te bevelen!

recruitment | werving en selectie | detacheren | uitzenden | interim | vacatures

Onze eigen Fausto den Heijer en Hans Doornbos zijn mede-eigenaar van www.hellopeople.nl. In augustus van 2020 bestaat hellopeople alweer 10 jaar!

Zij zijn een landelijk werkend recruitmentbureau vanuit het kantoor op Schiphol-Oost. Zij hebben korte lijnen en zijn daarom in staat snel te schakelen en flexibel te handelen. De online en telefonische werkwijze scheelt enorm in de kosten bij het werven en selecteren. Door de efficiënte werkwijze betaal je geen onnodig hoge recruitmentkosten. De focus ligt vooral op kantoorfuncties, denk aan marketing, sales, finance, klantenservice, hrm, enz.

Heeft u of uw bedrijf ook interesse voor een reclamebord of andere vorm van sponsoring bij S.V. Loosduinen? Neem dan contact op met Koos Kornaat, 06-38433406 of mail naar KoosKornaat@ziggo.nl