Wij zijn blij met een nieuw reclamebord langs ons hoofdveld van
     RENEWI: een toonaangevend waste-to-product bedrijf

Onlangs is het reclamebord van Van Vliet Contrans vervangen door een fraai nieuw reclamebord van RENEWI.
Natuurlijk zijn wij blij met de continuering van deze sponsoring, in elk geval prijkt deze reclame voor de eerstvolgende drie jaar langs ons hoofdveld.
Heeft u of uw bedrijf ook interesse voor een reclamebord of andere vorm van sponsoring? Neem dan contact op met Koos Kornaat, 06-38433406 of mail naar KoosKornaat@ziggo.nl

Onderstaand vindt u al wat informatie over RENEWI

Renewi is een leidend waste-to-productbedrijf dat iedere dag nieuw leven geeft aan gebruikte materialen. Met onze vele locaties zijn we altijd dicht bij onze klanten. Zo tref je ons in de regio o.a. aan in Den Haag, Wateringen en Hoek van Holland.

Renewi denkt anders over afval en ziet het als een kans. Onze jarenlange kennis en ervaring, gecombineerd met een breed scala aan diensten, zorgt er voor dat we duurzame, pragmatische recyclingoplossingen kunnen aanbieden. Met innovatie en gebruik van de nieuwste technologie zetten we afval weer om tot bruikbare materialen, zoals gerecycled papier, metaal, kunststof, glas, hout, bouwstoffen, compost en energie. Op die manier winnen we uit het afval van vandaag, de grondstoffen van morgen.

Het resultaat van ons werk is minder afval en vervuiling, slimmer (her)gebruik van schaarse grondstoffen en minder CO2-uitstoot. Zo dragen we bij aan een schonere, circulaire wereld waarin afval niet meer bestaat.

Zoekt u een oplossing voor bedrijfsval of heeft u thuis een klus? Dan bent u bij Renewi aan het juiste adres voor een geschikte container!

Kijk voor alle mogelijkheden op www.renewi.com of bel met onze collega’s op 0174-297888.