Heel trots kunnen wij bekend maken dat afgelopen zaterdag een driejarig contract ondertekend is tussen S.V. Loosduinen en VISCO-AANNEMERS. Vorig jaar is al een reclamebord langs ons hoofdveld gesponsord. De nieuwe overeenkomst omvat een uitgebreid pakket aan sponsoring waaronder shirtsponsoring bij de A-selectie en 3 teams van de JO11, het trainingskamp voor de A-selectie, 2 vlaggen langs het hoofdveld, het Peenbuikergala, de familiedag en andere activiteiten, een wedstrijdbal en de Vijfjeslijst.
Beide partijen hebben de intentie uitgesproken om er een langdurige en vruchtbare samenwerking van te maken en we gaan voor een periode van minimaal 10 jaar!

Visco-Aannemers is de onderneming van Ferry Visser en is gespecialiseerd in het vernieuwen van badkamers en toiletten met alle bijkomende werkzaamheden zoals stuc- en tegelwerk. Voor verbouwingen, renovaties, restauraties en onderhoud kunt u terecht bij dit bedrijf waar ook de broers Jeroen (trainer JO11) en Bryan Visser werkzaam zijn. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. De fraaie website kunt u bekijken op VISCO

S.V. Loosduinen is blij met al haar sponsors. Sponsoring via een reclamebord, shirt-sponsoring, sponsoring van activiteiten zoals de Familiedag of het Peenbuikergala, reclame op de website of bijvoorbeeld een wedstrijdbal. Allemaal manieren om S.V. Loosduinen financieel te ondersteunen en gezond te houden!

Voor meer informatie over sponsoring kunt u terecht bij Pieter Blanken, Tom Vrieling, Jurre Biemans, Hans Rosenveldt of Errol Franchimont. Mailen kan naar