Enige weken was er een vacature voor een trainer voor onze JO09-3, maar niet echt lang moesten wij  zoeken om iemand te vinden die, samen met Arno Chardonnens, deze taak op zich wilde nemen. We zijn dan ook heel blij dat Colin Eckhardt bereid is gevonden om deze leuke uitdaging aan te gaan.

Welkom Colin!

Colin stelt zich even kort voor….
Mijn naam is Colin en ik mag mijn rentree maken bij S.V. Loosduinen. Ik heb de eer om een vrij gekomen plek binnen het trainerskorps in te nemen. Jaren geleden ben ik begonnen als jeugdtrainer bij S.V. Loosduinen. Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar SC Monster waar ik mooie ervaringen heb opgedaan als jeugdtrainer en coördinator. Als speler heb ik de gehele jeugdopleiding van S.V. Loosduinen doorlopen en speel, na uitstapjes naar Polanen en ADS, nu vanaf de winterstop in S.V. Loosduinen 4. Terug op Sportpark Madestein mag ik nu gaan helpen bij JO9-3. Een nieuwe en totaal andere uitdaging waar ik veel zin in heb.