Alle elf- en zeventallen bij S.V. Loosduinen ontvangen al jaren lang een gratis voetbaltenue van de vereniging waarmee S.V. Loosduinen uniek is in de regio. Dit is mogelijk dankzij de namen van bedrijven die graag op de shirts een naamsvermelding hebben.  De elf- en zeventallen die (nog) geen shirtreclame hebben ontvangen ook een tenue.

In de afgelopen jaren is er een mix ontstaan in de kleding van de teams. Dit werd mede veroorzaakt door een kledingmerk dat een aantal periodes moeilijk leverbaar was. De sponsorcommissie en het bestuur waren beiden van mening dat dit geen mooie uniforme uitstraling is van de S.V. Loosduinen teams op de velden. Gezien het feit dat er diverse shirtsponsor contracten zijn afgelopen heeft het bestuur besloten die elftallen van nieuwe kleding  te voorzien. Onderdeel van het nieuwe sponsorcontract met Free Kick sport is dat de nieuwe kleding voor de elftallen van het merk Hummel is.

Alle elf- en zeventallen, bij de senioren, veteranen, vrouwen, jeugd, en in de zaal gaan nu in het zelfde tenue spelen. Het bestuur geeft met dit besluit aan dat de uitstraling van alle teams een mooi visite kaartje en reclame is op de voetbalvelden en in de zaal voor onze vereniging.

Heeft u interesse om (shirt) sponsoring te worden en wilt u informatie over de voorwaarden en condities stuur dan een mail naar secretaris@svloosduinen.nl of neem contact op met Leo Hartman, telefoon 06-53 745962