Aan het begin van het seizoen 2017 – 2018 zijn de elf- en zeventallen van S.V. Loosduinen voorzien van nieuwe voetbaltenues.  Hierdoor is het nu ook goed  zichtbaar welke elf- en zeventallen nog zonder shirtreclame voetballen.
Afgelopen week is er een sponsorovereenkomst voor het elftal JO15-1. Dit elftal speelt de komende drie seizoenen met de naam ‘Thuiszorg Mozaïek” op de voorzijde van de shirts. Op korte termijn verschijnt er ook een reclamebord langs ons hoofdveld van dit bedrijf.

Thuiszorg Mozaïek is een nieuw sterk groeiende organisatie voor thuiszorg. Variërend van eenvoudige tot complexe zorg en van enkele uren per week tot 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Vanzelfsprekend met volop ruimte en aandacht voor de specifieke wensen van hun cliënten. Thuiszorg Mozaïek kiest u voor zorg of hulp waar u echt behoefte aan heeft. Zij leveren zorg op maat en naar wensen op gebied van huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding. Uiteraard kijken zij samen met u welke zorgbehoeften en wensen de cliënt heeft  en stellen de zorg daarop aansluitend samen met hen vast.

Wanneer u  Thuiszorg Mozaïek benadert met een zorgvraag, dan komen zij eerst bij de cliënt op bezoek. Zij leren u graag kennen in uw eigen omgeving, zodat zij een duidelijk beeld krijgen van uw situatie. Samen met u en eventueel uw partner, familie of andere verzorgers, bespreken zij uw zorgbehoefte waarna er een aanvraag volgt. Vervolgens bespreken zij samen met u welke medewerker aan u hulp gaat verlenen.

De medewerkers van Thuiszorg Mozaïek zijn gemotiveerd en ervaren in hun vak, zelfstandig, flexibel en enthousiast. De cliënt is daarbij steeds het uitgangspunt. U ontvangt zorg op maat en zoals u dat wilt. Met een vraaggerichte houding en veel motivatie hebben de medewerkers van Thuiszorg Mozaïek snel in de gaten of u als de cliënt  tevreden bent en uiteraard krijgt u alle gelegenheid om al uw zorgvragen met ons te bespreken.

Thuiszorg Mozaïek is te vinden op het adres:
Zuiderparklaan 488, 2574 GW Den Haag, telefoon: 070-78 54 976

Email: info@thuiszorgmozaiek.nl

http://thuiszorgmozaiek.nl/

Binnenkort worden er nog een aantal sponsorcontracten getekend met nieuwe shirtsponsors voor de elf- en zeventallen van S.V. Loosduinen.

Wanneer u geïnteresseerd bent om (shirt) sponsor te worden van S.V. Loosduinen stuur dan even een email naar secretaris@svloosduinen.nl

Op de foto:
De heer en mevrouw Ozturk directie van Thuiszorg Mozaïek.
Na ondertekening ontvingen zij een ingelijst shirt met de naam van hun bedrijf en van S.V. Loosduinen.