logogroen_srcset-largeWij zijn blij met een nieuw reclamebord langs ons hoofdveld van Reformhuis Van Leeuwen. U weet wel, die mooie winkel aan de Loosduinse Hoofdstraat waar gezonde producten te koop zijn voor een eerlijke prijs. Eigenaar Jasper van Leeuwen dacht onlangs: laat ik eens gek doen en JA zeggen! Zo hebben we overeenstemming bereikt over de plaatsing van een reclamebord voor de periode van 3 jaar. Uiteraard zijn wij hier zeer content mee en hopen op een langdurige samenwerking.

Namens de sponsorcommissie, Koos Kornaat

Onderstaande informatie kregen wij van Jasper van Leeuwen. Ook sporters kunnen terecht bij hem!

Reformhuis van Leeuwen

Sinds 1977 dé reformwinkel van Den Haag

Gezond eten zorgt er niet alleen voor dat u zich fit voelt en goed in uw vel zit – het is vooral ook écht veel lekkerder. Reformhuis Van Leeuwen in Den Haag verkoopt sinds 1977 gezonde, natuurlijke voedingsmiddelen, zoals vers gebakken brood en een uitgebreid assortiment aan groente en fruit. Ook voor vitamines, mineralen en natuurlijke voedingssupplementen kunt u bij Reformhuis Van Leeuwen terecht.

Natuurlijke voeding maakt gezond
Er zijn verschillende redenen om een reformwinkel te bezoeken. De meeste bezoekers van Reformhuis Van Leeuwen vinden de producten simpelweg lekkerder en gezonder dan die in de supermarkt. Maar wist u dat de producten u ook daadwerkelijk kunnen helpen weer gezond te worden?

Als u bijvoorbeeld allergisch bent voor bepaalde voedingsmiddelen, krijgt u last van huid-, adem-, of buikklachten. In dat geval kan een aangepast dieet wonderen verrichten. Ook voor sportblessures bent u hier op het juiste adres.

Bij Reformhuis Van Leeuwen krijgt u persoonlijk advies over de producten die u helpen uw kwaal te verminderen of om nog fitter te worden. Of het nu gaat om voeding, oliën, supplementen of natuurlijke geneesmiddelen, bij Reformhuis Van Leeuwen staan ze altijd voor u klaar.

Ga eens langs en ze helpen u graag!

Contactinformatie

Adres: Loosduinse Hoofdstraat 257, 2552 AD  Den Haag
Telefoon: 070 – 3976308
E-mail: info@natuurvoedingvanleeuwen.nl