Nieuwjaarswedstrijd, zaterdag 5 januari 2019, aanvang 14:00 uur:  S.V. Loosduinen vs. De Oude Glorie S.V. Loosduinen

Voorbereiding
Wij genieten van de Kerst en de jaarwisseling komt al weer in zicht. Tijd voor de traditie om de Oude Glorie bij elkaar te gaan roepen, want zaterdag 5 januari 2019 staat onze Nieuwjaarswedstrijd op het programma. De mannen worden al onrustig, de spanning is al lichtelijk voelbaar dus tijd om de namen te publiceren. De coaches kunnen beschikken over een brede selectie van ex-eerste elftalspelers en weten dat onze jongens zich optimaal zullen voorbereiden!

Verrassing
Het eerste elftal heeft in de competitie op jacht naar promotie de 2e plek ingenomen achter koploper GDA. Wij zullen sterk aanwezig zijn en ons vlaggenschip testen of het in staat is te winnen van de slimme ervaring van de Oude Garde. Voldoende motivatie in de groep om er een echte wedstrijd van te maken!

Selectie
De volgende mannen worden uitgenodigd om deel uit te maken van de dubbelbrede selectie van de Oude Glorie: Ronald van Hasselt, Arno van der Hoeven, Wibout Boersma, Hans van Broeckhuijsen,  Ron van’t Veer, Maurice Lunenburg, Justin Derlagen, Remco Luisman,  Peter Keyzer, Robin van Tol, Menno Molier, Jean Paul Alleblas, Ferdi Ersoy, Ferhat Ersoy, Nino Rampone, Tibor Lem, Jeffrey Attinger, Stefan Krens, Robin Metman, Joost Nugteren, Arie Molenkamp, Arjan Weijsenfeld, Mark Molenkamp, Rolf Berntsen, Fausto den Heijer, Serge Koteris, Tim Slinger, Maarten Korbee, Robbert Jan Spijksma, Richard Nieuwdorp, Hans Doornbos, Lennart Witte, Arjen Knoester, Jaoud en Khalid Hadchoune, Jurgen Kalkman, Tom Vrieling, Jan de Lange, Anton Habes, Antoin Hoovers, Ralph van der Kaa, Sebastiaan van Loenen

Graag horen de coaches wie er wel/niet zullen zijn, via een app of mail graag even laten weten!

Ontbrekende elite
Mocht er nu iemand zijn die dit bericht leest en denkt: “hé, waarom ben ik niet opgeroepen dan?” of iemand die denkt: “hé, waarom is die en die niet opgeroepen dan?” , aarzel dan niet en zoek contact met één van de Oude Glorie coaches. Wij streven namelijk naar een optimaal brede selectie!

Wees erbij!
Zaterdag 5 januari 2019 wordt er om 14:00 uur afgetrapt. Ik zeg “komt dat zien” want ook in deze editie van de Nieuwjaarswedstrijd zal het niet ontbreken aan prachtige acties en onvergetelijke momenten. Na afloop is er op de nieuwjaarsreceptie gelegenheid genoeg voor de supporters om de levende legendes te ontmoeten, waarbij wij elkaar met een hapje en een drankje een mooi, sportief, succesvol en vooral gezond 2019 kunnen wensen!

De Oude Glorie coaches,
Aart Blanken (06-53478300, ablanken000@hotmail.com) en Hans Koningen (06-40166290, hanskoningen@hotmail.com).