Na het geslaagde oliebollentoernooi van vorige week zaterdag 28 december 2019 stond voor afgelopen zaterdag 4 januari de traditionele nieuwjaarswedstrijd op het programma.

Het huidige vlaggenschip nam het op tegen spelers die hun kunsten ooit in het 1e van S.V. Loosduinen hebben laten zien, met spelers als Menno Molier, Tibor Lem, onze huidige voorzitter: Ralph van der Kaa, Stefan Krens, Joey Teuling en Luisman stond er toch behoorlijk wat geschut op het veld.

Om 14:00 uur floot scheidsrechter Linda Blanken voor het begin van de wedstrijd van 2x 35 minuten.

De 1e helft gaf de oude glorie goed partij en wist het het huidige 1e met vlagen knap lastig te maken. Zo waren er kansen voor Joey Teuling en Ralph van der Kaa maar steeds lag keeper Dylan Voeten een doelpunt in de weg. Aan de andere kant hadden Kevin Baptiste en Tyrone Plas mooie kansen, maar zonder resultaat. Zo gingen beide teams met een 0-0 stand rusten.

De 2e helft floot George Gräper, en lag de bal er al na 1 minuut in. Het was Robin van der Tol die de bal na een hoge bal in de 16 meter ongelukkig achter zijn eigen doelman Ronald van Hasselt kopte. De 1-0 was een feit. Het elftal onder leiding van nog 2 clubiconen: Hans Koningen en Aart Blanken pepte hun mannen op en dit resulteerde kort erna voor wel de mooiste goal van de middag, Tibor Lem passeerde keeper Dylan Voeten met een mooie boogbal en zo stond de 1-1 op het scorebord.

Tijd voor het elftal van Barendse/Baptiste om de motor even op te starten. Met een paar fraaie aanvallen liep Loosduinen weg door doelpunten van Bart Ruwaard 2x, Jimmy Kipp 1x, Damian van der Kroft 1x en Noa Barendse 1x. Met een eindstand van 6-1 op het scorebord, konden beide elftallen de kantine gaan opzoeken daar waar er met een hapje en een drankje werd geproost op een geslaagde middag en een mooi begin van 2020.

Woensdag 8 januari vertrekt de A-selectie van S.V. Loosduinen voor een trainingskamp naar Benidorm in Spanje

Uiteraard houden wij u op de hoogte door een dagelijks verslag en foto’s.

Sander Böhms