Afgelopen zaterdag (14 januari; de “Nieuwjaarsdag”) speelde ons eerste een vriendschappelijke (!!) wedstrijd tegen de Oude Glorie met illustere namen als Arjan Weijsenveld, Fausto den Heijer, het lachertje Hans Doornbos, Arno van der Hoeven, Bas Nugteren, Ralph van der Kaa en vele anderen. Dit elftal stond onder leiding van Joost Nugteren, Ramon Fonhof en Robin Metman.

Het eerste elftal kwam als herboren terug van het trainingskamp in Torremolinos, want het regende doelpunten. Uiteindelijk werd het maar liefst 8 – 3, waarbij de doelpunten van de oudjes werden gemaakt door Christiaan Verbree, (een schitterend schot in de kruising), Robin Laming en Arjan Weijsenveld (penalty). Opgemerkt dient te worden dat de oudjes het laatste half uur met 13 man speelden en dat scheelde toch een slok op een borrel.
Bij de jonkies maakte Bart Ruwaard er een stuk of vijf. Onderstaand een aantal foto’s van dappere spelers die de weergoden trotseerden.

Daarna was er net nog genoeg energie om de Nieuwjaarreceptie te bezoeken en daar volop van te genieten.

Dinsdagavond a.s. speelt ons eerste thuis een oefenwedstrijd tegen een combinatie (O23 en tweede) van Die Haghe. Aanvang: 20:00 uur.