S.V. Loosduinen vs. De Oude Glorie S.V. Loosduinen

Voorbereiding
De Kerstdagen liggen al weer achter ons en de jaarwisseling komt in zicht. Tijd om de Oude Glorie bij elkaar te gaan roepen, want zaterdag 7 januari staat onze traditionele nieuwjaarswedstrijd op het programma. De troepen worden al onrustig, de coaches wachten namelijk altijd met het publiceren van de selectie tot de eerste gretige Oude Reus zich meldt met de vraag “of hij er dit jaar weer bijzit” en dan start de voorbereiding. Langer hebben we ook niet nodig.

Stunt
Wij weten zeker dat wij weer voldoende mannen kunnen mobiliseren dit jaar die het maar al te graag willen opnemen tegen ons fantastische en schier onstuitbare eerste elftal dat werkelijk een schitterende reeks heeft neergezet in de tweede periode. De grote vraag is dan ook: kan de Oude Glorie deze zegetocht van ons vlaggenschip een halt toeroepen? Wat hoor ik daar? Een schamper lachje? Vindt u het als het ware een retorische vraag waar maar één antwoord op mogelijk is? Dat op zich zal al voldoende motivatie zijn voor de Oude Glorie om 7 januari scherp en gretig aan de aftrap te verschijnen!

Selectie
De volgende mannen worden uitgenodigd om deel uit te maken van de brede selectie van de Oude Glorie: Ronald van Hasselt, Arno van der Hoeven, Wibout Boersma, Hans van Broeckhuijsen, Ron van’t Veer, Maurice Lunenburg, Justin Derlagen, Remco Luisman, Tim Hofman, Peter Keyzer, Robin van Tol, Menno Molier, Nino Rampone, Tibor Lem, Jeffrey Attinger, Stefan Krens, Robin Metman, Joost Nugteren, Arie Molenkamp, Arjan Weijsenfeld, Mark Molenkamp, Vincent Hofman, Rolf Berntsen, Fausto den Heijer, Serge Koteris, Tim Slinger, Maarten Korbee, Robbert Jan Spijksma, Hans Doornbos, Lennart Witte, Arjen Knoester.

Graag horen de coaches wie er wel/niet zullen zijn.

Ontbrekende elite
Mocht er nu iemand zijn die dit bericht leest en denkt: “hé, waarom ben ik niet opgeroepen dan?” of iemand die denkt: “hé, waarom is die en die niet opgeroepen dan?” , aarzel dan niet en zoek contact met één van de Oude Glorie coaches. Wij streven namelijk naar een optimaal brede selectie waarmee wij onze tegenstander fors kunnen en zullen ontregelen.

Wees erbij!
Zaterdag 7 januari wordt er om 14:00 uur afgetrapt. Ik zeg “komt dat zien” want ook in deze editie van de Nieuwjaarswedstrijd zal het niet ontbreken aan prachtige acties en onvergetelijke momenten. Na afloop is er op de nieuwjaarsreceptie gelegenheid genoeg voor de supporters om een gesprek aan te knopen met de spelers van de legendarische Oude Glorie of ons eerste elftal, waarbij wij elkaar met een hapje en een drankje een mooi, sportief, succesvol en vooral gezond 2017 kunnen wensen!

De Oude Glorie coaches,

Aart Blanken (06-53478300) en Hans Koningen (06-40166290).