S.V. Loosduinen heeft donderdagavond op de Burcht in Rijswijk nipt gewonnen van ook vierde klasser Vredenburch. In een bij vlagen zeer aantrekkelijke wedstrijd waren de bezoekers de eerste helft de bovenliggende partij. Na een 0-2 stand bij rust, won S.V. Loosduinen uiteindelijk met 2-3.

Met snel combinatiespel werd de thuisploeg teruggedrongen en het was dan ook terecht dat de Loosduinse ploeg op 0-1 kwam via Kadir Narsen. Vredenburch rechtte de rug en probeerde de Loosduiners eerder onder druk te zetten, maar wederom uit een prima aanval kwam de ploeg van trainer Richard Douw (foto) op 0-2 door Khalid Hadchoune. Dit was tevens de ruststand.

Sterker

Na rust werd Vredenburch wat sterker; er kwamen wat kleine kansen, maar Kadir Narsen liet zien waarom hij ook moeiteloos in de eerste klasse meekon door de eerste de beste mogelijkheid die er kwam, binnen te schieten: 0-3. De toeschouwers dachten dat de wedstrijd gelopen was. De thuisploeg dacht daar duidelijk anders over. Na een aantal wissels aan Loosduinense kant maakte de ploeg van trainer Vita Lorente via Joey van der Zwan de aansluitingstreffer en toen Richard van Trier ook nog de 2-3 maakte, was het weer een wedstrijd. S.V. Loosduinen gooide echter het duel op slot en speelde de wedstrijd uit.

© Haaglanden Voetbal