Na de degelijke overwinning van vorige week op Naaldwijk moest Loosduinen 2 deze week thuis aantreden tegen Honselersdijk. Dit keer niet op kunstgras, maar op natuurgras. Het veld lag er goed bij en er scheen een lekker zonnetje. Prima ingrediënten voor een mooie voetbalmiddag.

In een slordige 1e helft werden weinig kansen gecreëerd. Toch werd er 3x gescoord. Honselersdijk kwam op 0-1. Een voorzet van de rechterkant werd hard ingeschoten bij de 2e paal. Via een scrimmage kwam Loosduinen op 1-1 door Jesse. En  vlak voor rust werden afspraken bij een corner niet nagekomen en kon een speler van Honselersdijk vrij inschieten. Ruststand 1 -2.

Na elkaar aan te hebben gesproken op de dingen die beter konden, gingen we vol goede moed beginnen aan de tweede helft. Echter, kwam Honselersdijk al vroeg in de 2e helft op 1-3. Hierna ging Loosduinen eindelijk voetballen en werd er met veel inzet gestreden. We kregen een aantal kansen die helaas niet werden gemaakt. Omdat de ruimtes groter werden counterde Honselersdijk naar 1-4. Loosduinen maakte nog de 2-4, maar die was voor de statistieken. Een sportieve wedstrijd ging hierdoor helaas verloren.

Loosduinen zakt hierdoor naar een vierde plek op de ranglijst en speelt volgende week een lastige uitwedstrijd tegen Verburch 3.

Groetjes van de Loosduinen 2 watcher