Zaterdag 30 maart 2024

In alle vroegte en met regen vertrokken we naar Tilburg. Hier zijn we uitgenodigd om bij Willem II deel te nemen aan het paastoernooi.

Gelukkig was het bij aankomst in Tilburg droog. Na wat verschuivingen in het schema omdat er wat teams ontbraken gingen de wedstrijden van start.

S.V. Loosduinen JO9-2 speelde vandaag de wedstrijdjes tegen Willem II, Voab en FC Dordrecht.

We begonnen de wedstrijd tegen de thuisclub Willem II. Iedereen had er zin in en ging er volledig voor. De teams waren aan mekaar gewaagd. Helaas verloren we de eerste wedstrijd met 1-0.

De tweede wedstrijd mochten we tegen Voab. Dit team was duidelijk de sterkere partij. We kregen al snel wat doelpunten om onze oren maar Emilio wist gelukkig nog 2 goals te maken waardoor we van de 0 af waren. Eindstand 7-2 verloren.

De derde wedstrijd stonden we tegenover FC Dordrecht. Ook hier waren beide teams aan elkaar gewaagd. Vanuit een mooie corner zorgde Jax voor de 1-0 voorsprong voor Loosduinen. Jammer genoeg kregen we een tegendoelpunt. Het fluit signaal ging en de eindstand was 1-1.

Nadat we tegen alle 3 de clubs 1x gespeeld hebben moesten dezelfde teams nog een keer tegen elkaar strijden.

Na 6 wedstrijdjes vol plezier en strijd werd het toernooi afgesloten met een prijsuitreiking. Ze hebben allemaal een mooie medaille gekregen.

Het was een leuke en zeer geslaagde ochtend.

Fijn paasweekend allemaal 🐣

 

Tekst en foto’s : Karin Buis