Vanaf dit seizoen wordt voor spelers die in 2006 of eerder zijn geboren, gewerkt met een digitale voetbalpas (zie ook de KNVB-site). Daarvoor zijn in de afgelopen maanden alle beschikbare pasfoto’s door de KNVB in SportLink gezet. Helaas missen we nog steeds een aantal pasfoto’s. Gelukkig kunnen de spelers tegenwoordig ook eenvoudig zelf hun pasfoto aanpassen. Daarvoor is wel de Wedstrijd-app van de KNVB nodig. Deze is voor ieder lid beschikbaar op Android en iOS.

ALLEEN: een PASFOTO is een PASFOTO en geen actiefoto, groepsfoto of een foto waarin jij tegen een deur aan staat! Deze foto’s komen digitaal op het wedstrijdformulier ter vervanging van de vroegere spelerspas, want die bestaat niet meer! Als er geen goed lijkende PASFOTO nu in Sportlink staat (dit geldt voor alle teams t/m JO13) kan het zijn dat je niet mag voetballen. Graag herstellen dus als dit nu het geval is!

Aan alle spelers die dit betreft wordt gevraagd zelf te controleren of hun pasfoto aanwezig is en of deze actueel is. Indien geen pasfoto in SportLink staat, is het spelen met een andere ID overigens ook toegestaan. Het heeft natuurlijk de voorkeur om alle pasfoto’s beschikbaar te hebben.

Een digitale foto kan ook per mail naar de secretaris van S.V. Loosduinen, Dick Hartman, worden gezonden, secretaris@svloosduinen.nl

Graag jullie medewerking, zodat iedereen kan spelen vanaf komende zaterdag!