PEENBUIKER-GALA 2020

s.v. LOOSDUINEN KIJKT VOORUIT

In deze rare tijd is alles even anders dan het altijd was. Werk, familie, vrienden, zoveel dingen om je heen die altijd heel vanzelfsprekend leken, zijn ineens niet zo vanzelfsprekend meer.

En wellicht is er ook grote onzekerheid bij jou of in je omgeving. We hebben allemaal heel veel vragen, maar niemand heeft de juiste antwoorden.
Ook onze club s.v. Loosduinen heeft te dealen met al deze onzekerheden. En ook hier weet niemand hoe de toekomst van de club eruit ziet.

Vooralsnog staat s.v. Loosduinen er goed voor. Dat is een prettig gegeven.

De periode waarin de wereld zich momenteel bevindt laat zien hoe belangrijk het is dat mensen verbonden zijn met elkaar. Klaar staan voor anderen die hulp en aandacht nodig hebben en elkaar steunen. Je kunt je familie en vrienden niet zomaar weer opzoeken, terwijl die behoefte er juist zo is.

Verbinding, vriendschap en clubliefde waren tevens de ingrediënten voor dit idee.

Een idee dat door twee leden in de vereniging als een klein zaadje de grond in ging, heeft inmiddels het levenslicht gezien en is met veel enthousiasme omarmd door het bestuur.
De contouren zijn inmiddels goed zichtbaar!

Verbinding, vriendschap en clubliefde komen hier mooi samen en zal de vereniging ook een flinke bedrag opleveren waardoor we als club sterker zullen staan in de toekomst.

Naast de vele bestaande activiteiten en natuurlijk het legendarische Familietoernooi organiseren we in het komende seizoen het eerste PEENBUIKER-GALA

Een datum voor het PEENBUIKER-GALA 2020 is er nog niet. Dat zal afhangen van de agenda en het speelschema dat aan het begin van het volgend seizoen bekend wordt gemaakt. Maar dat het er komt, dat staat vast!

We starten wel zsm met de kaartverkoop. Op die manier komt er direct geld binnen bij de club.
De kaarten kosten 75 euro per stuk. Daarvoor krijg je een 7-gangendiner, inclusief wijn en drank. Er komt een buitenkeuken in een tent op het terras waar een chef-kok van een bekend Haags etablissement de mooiste gerechten zal klaarmaken.
Uiteraard zal de kantine op gepaste wijze gestyled worden. Kortom, we streven naar een zo ‘Peenbuiker-sjiek’ mogelijk feest. Het zal de gasten aan niets ontbreken!

Naast de inkomsten uit de kaartverkoop zoeken wij ook een bijdrage vanuit sponsoring. Het streven is immers om zoveel mogelijk over te houden voor de club.

We willen jou, als ondernemer, (potentieel) sponsor en/of liefhebber van s.v. Loosduinen graag een mooi voorstel doen om aan te sluiten bij het PEENBUIKER-GALA 2020.

Daarvoor kunnen we bijvoorbeeld denken aan de volgende twee mogelijkheden met een optie op een derde mogelijkheid.

Sponsor en subsponsor
Zie het als een voetbalshirt: op de borst staat een logo van de hoofdsponsor, onder het rugnummer staat een logo van de sponsor en op het broekje prijkt het logo van subsponsor

Voor de Sponsor geldt een tarief van 300 euro
Als Subsponsor geldt een tarief van 150 euro

Op alle uitingen voor het gala wordt je logo op een mooie manier verwerkt.

De optie Hoofdsponsor laten we vrij aan degene die zich daarvoor aandient. In overleg zal daar een mooie overeenkomst uit voortvloeien.

Sponsoren

Heeft u interesse in sponsoring van het PEENBUIKER-GALA 2020, neem dan contact op met Marc Molenkamp of Koos Kornaat of via het mailadres: secretaris@svloosduinen.nl