Het klinkt luxe, maar het schitterende PEENBUIKERGALA van S.V. Loosduinen op 15 oktober 2021 diende een goed doel na de heftige coronaperiode 2020-2021. Een slinkende samenhorigheid en daarnaast minder barinkomsten, geen Familiedag en minder ledenaanwas in 2020 deed de kas geen goed. Dit gala met 100 deelnemers, 14 sponsoren en ook nog eens een maatschappelijke relevante uitvoering maakte de leden weer trots en het gat in de begroting kleiner.  

S.V. Loosduinen is een gezonde en gezellige familievereniging met een kleine 500 leden. Een club waar heel wat families uit Loosduinen, maar ook uit de rest van Den Haag en uit het Westland, zich sinds 1936 op en naast het veld hebben ingezet. Een club met normen en waarden, waar een grote onderlinge verbinding is. De coronacrisis die begin 2020 inzette, sloeg niet alleen een krater in de sociale verbindingen die via trainingen en wedstrijden werden onderhouden, maar ook in de kas bij de voetbalclubs door gemiste inkomsten van de kantine, feesten en evenementen en nieuwe aanwas van leden.

S.V. Loosduinen is een trotse club en geen vereniging om bij de pakken neer te zitten. Voor oktober 2020 werd een heus galadiner voorbereid, met sponsoren en deelnemers met hart voor de club. Voor een financiële injectie en een blijk van verbondenheid met de organisatie. De coronaregels gooiden echter roet in het eten

Op 15 oktober 2021 vond het galadiner alsnog plaats. Op de locatie van partner van het PEENBUIKERGALA, het ROC Mondriaan, waardoor studenten die daar een opleiding volgen hun studiepunten konden halen door in de bediening of in de keuken hun beste beentje voor te zetten. De locatie was prachtig aangekleed, onder meer door sponsors en de vele vrijwilligers.

Een geweldig diner van 7 gangen, mogelijk gemaakt door de 14 sponsoren en de 100 gasten, werd voorgeschoteld door het ROC Mondriaan. Een geweldige avond met goed eten, fijne muziek en een goed gesprek aan tafel en de benoeming van twee ‘leden van verdienste’, penningmeester Stefan Develing en jeugdvoorzitter Colinda Paauw. Maar vooral met de afdronk: er is weer verbinding en een buffer voor familieclub S.V. Loosduinen. Een ongebruikelijk initiatief met een prima resultaat; op naar het PEENBUIKERGALA 2022!

Voor meer informatie: Jeroen Goede, mob 06 121 8 288, S.V. Loosduinen

Peenbuiker gala-09934-bew[12]