Het bestuur van S.V. Loosduinen heeft Peter Baptiste (zie de foto) bereid gevonden om Richard Douw te gaan assisteren bij het eerste elftal van de Blauwwitten het komende seizoen.

Peter Baptiste is 58 jaar en heeft gevoetbald bij PDK, BTC, VIOS en de meeste jaren bij VCS, waar hij nog steeds actief is in het veteranenteam. Bij VCS heeft hij tot zijn 36e jaar in het eerste elftal gespeeld.

Nadien trainde hij het tweede elftal van VCS (toen nog eerste klasse en hoofdklasse KNVB), alwaar hij Richard Douw ook nog onder zijn hoede had. Dit heeft hij vier jaar met veel plezier gedaan. Op zijn 40e jaar keerde hij nog even terug, als noodoplossing, in het eerste elftal van VCS.

Hierna ging hij spelen bij de VCS veteranen en trainde hij vier jaar het eerste zaterdagelftal van VCS, drie jaar het tweede elftal team van SEV en twee jaar de A1 van VCS.

Waarom S.V. Loosduinen ? “Ik ga al twee jaar bijna wekelijks kijken naar het eerste elftal, waarin mijn  zoon Kevin speelt, en ik vind het een mooie gezonde club met veel vrijwilligers die allemaal veel en uitstekend werk verrichten. Richard heeft mij benaderd of ik interesse had om samen met hem het eerste elftal te trainen. Ik vind dit een mooie kans om weer in het veld en tussen de jongens te staan. Er is een gezonde visie om de eigen jeugd verder te ontwikkelen en indien mogelijk door te laten stromen naar de selectie elftalen. Verder hoop ik, samen met Richard, van S.V. Loosduinen een stabiele tweede klasser te kunnen maken, waar de jongens met veel plezier voetballen. Een gezonde combinatie van plezier, gezelligheid, prestatie en iedere wedstrijd willen winnen is het allerbelangrijkste in de amateur voetbalsport. Ik kijk er naar uit en heb er veel zin in”.

Wij wensen Peter veel succes en plezier toe bij S.V. Loosduinen.

Bestuur S.V. Loosduinen
Dick Hartman (secretaris)