Bram is vier seizoenen geleden begonnen met voetballen bij S.V. Loosduinen in de mini-pupillen. Bij Bram in het gezin is het iets anders gegaan met voetballen. Want de meeste jongens gaan voetballen, omdat hun ouders of oudere broer of zus al voetballen. Bij Bram is zijn moeder begonnen met voetballen, omdat zij bij Bram zag hoe leuk voetballen was. Bram leert zijn moeder Monique de fijne kneepjes van het voetbal bij. Bram kan als één van de betere verdedigen, geen tegenstander komt hij voorbij.  Wie is Bram eigenlijk? We hebben aan hem een paar vragen gesteld.

Welk elftal speel je?
Ik speel in JO09-2 mijn trainers zijn Mariska van der Lee en Stanley van der Kruk.

Wat vind je leuk aan het voetballen?
Het leukste aan voetbal vind verdedigen, de bal afpakken van tegenstanders. Ik vind het ook leuk om voorin te spelen en dan te scoren.

Wat is je favoriete club?
S.V. Loosduinen is natuurlijk mijn favoriete club. Ook ADO Den Haag is mijn favoriete club. Het is de club van de stad waarin ik woon.

Welke speler vind je het beste?
Ik vind Tommy Beugelsdijk de beste speler, hij is een goede verdediger en bijna geen tegenstander kan hem voorbij spelen.

Welke speler van S.V. Loosduinen vind je het beste?
De grote mannen van S.V. Loosduinen 1 ken ik nog niet zo goed, maar zal goed opletten als ik  de ‘pupil van de week’ ben. Ik vind mijn moeder erg goed, ze is pas net begonnen met voetballen en maakt het elke tegenstander moeilijk. Ze gaat er elke keer 100% voor. Ik denk als ze zo doorgaat dat ze over een paar jaar misschien in het Nederlands vrouwen elftal zit!

Wat vind je het lekkerste eten?
Het lekkerste eten vind ik pizza Salami met ananas.

Wat is je lievelingskleur?
Mijn lievelingskleur is oranje, de kleur van het Nederlands elftal.

Wat is je lievelingsdier?
Mijn lievelingsdier was mijn hamster Batman helaas is hij overleden. Hij was super lief.

Wij wensen Bram veel plezier bij de wedstrijd van S,V Loosduinen 1 – PGS/Vogel 1 a.s. zaterdag.

Dean van der Meer heeft gewisseld met Bram Bal en is nu zaterdag 2 december a.s. de ‘pupil van de week’ in de wedstrijd tegen RAS.