A.s. zaterdag bij de wedstrijd S.V. Loosduinen 1 – Wanica Star 1 is Peter Ligvoet onze ‘pupil van de week’. Peter voetbalt vanaf de mini-pupillen bij S.V.Loosduinen. Peter is een echte goede spits, in bijna alle wedstrijden scoort hij wel. Als het team van Peter een keer verliest dan is Peter erg aan het balen. Peter probeert ook altijd goed vrij te lopen, zodat zijn teamgenoten de bal naar hem kunnen passen! Wie is Peter eigenlijk? We hebben aan hem een paar vragen gesteld.

Welk elftal speel je?
Ik speel in de JO9-2 en mijn trainer is Stanley van der Kruk.

Wat vind je leuk aan het voetballen?
Het leukste aan voetbal vind ik dat je moet bewegen, als je niet beweegt sta je niet vrij en kunnen te medespelers geen bal naar je passen. Ik probeer heel goed te worden, want dan kan ik ook nog geld verdienen met voetballen!

Wat is je favoriete club?
ADO Den Haag is mijn favoriete voetbalclub. Het is de club van de stad waarin ik woon.

Welke speler vind je het beste?
Lionel Messi vind ik de beste speler. Hij speelt makkelijk zijn tegenstanders uit en scoort dan!

Welke speler van S.V. Loosduinen vind je het beste?
Ik vind Pieter Blanken een goede keeper van S.V. Loosduinen 1. Ik zal hem goed gaan inschieten als ik ‘pupil van de week’ ben.

Wat vind je het lekkerste eten?
Het lekkerste eten vind ik spinazie a la crème met aardappelen en een gehaktbal met mayonaise mijn moeder maakt dit altijd heel lekker klaar.

Wat is je lievelingskleur?
Mijn lievelingskleur is blauw het shirt van S.V. Loosduinen!

Wat is je lievelingsdier?
Mijn lievelingsdieren zijn al mijn vogels die ik thuis heb. Ook een hond vind ik erg lief

Wij wensen Peter veel plezier bij de wedstrijd van S.V. Loosduinen – Wanica Star komende zaterdag!