Levi is één van de grote talenten van S.V. Loosduinen. Levi is begonnen met voetballen in de MP bij S.V. Loosduinen, daar is hij al opgemerkt door Feyenoord. De vader van Levi Jeroen, voetbalt ook bij S.V. Loosduinen 5. Vorig seizoen was dat S.V. Loosduinen 4, zij werden kampioen en dat wil Levi ook een keer meemaken. Levi wil altijd winnen en gaat voorop in de strijd, hij is super snel en scoort ook nog regelmatig! Wie is Levi eigenlijk? We hebben aan hem een paar vragen gesteld.

Welk elftal speel je?
Ik speel in JO9-1 mijn trainers zijn Mariska van der Lee en Stanley van der Kruk.

Wat vind je leuk aan het voetballen?
Ik vind het leukste aan voetbal, vind ik een wedstrijd spelen en dan natuurlijk ook nog winnen! Dit seizoen zijn we goed begonnen, we hebben tot nu toe alles gewonnen.

Wat is je favoriete club?
Mijn favoriete club is natuurlijk Ajax zie de foto! Ik hoop dat ze dit seizoen weer kampioen worden!

Welke speler vind je het beste?
Arkadiusz Milik vind ik de beste speler. Hij was heel belangrijk voor Ajax. Ik vind het heel jammer dat hij veel geblesseerd de laatste tijd.

Welke speler van S. V. Loosduinen vind je het beste?
De grote meneren van S.V. Loosduinen 1 ken ik nog niet zo goed, dus zal goed opletten als ik pupil ben. Mijn vader vind ik wel een beetje goed, hij doet altijd goed zijn best. Dani Slinger uit mijn team vind ik erg goed, hij kan heel hard schieten en scoort veel.

Wat vind je het lekkerste eten?
Patat met een frikandel vind ik het lekkerste eten.

Wat is je lievelingskleur?
Mijn lievelingskleur is Blauw. Het shirt van S.V. Loosduinen vind ik super mooi!

Wat is je lievelingsdier?
Mijn lievelingsdier is een haai, omdat ze heel gevaarlijk zijn.

Wij wensen Levi veel plezier toe bij de wedstrijd van S.V. Loosduinen – DUNO a.s. zaterdag.