Umani voetbalt al vanaf de mini-pupillen bij S.V Loosduinen. Hij is nu al één van de ervaren krachten op het middenveld van S.V Loosduinen JO 9-1. Umani gaat altijd voorop in de strijd, want van verliezen houdt hij echt niet van. Inmiddels is zijn passie voor voetbal ook bij zijn broertje Dessa overgeslagen. Dessa voetbalt sinds kort bij de JO7 van S.V. Loosduinen. Umani voetbalt het liefst de hele dag en nu kan hij dat samendoen met zijn broertje .

Wie is Umani eigenlijk? We hebben aan hem een paar vragen gesteld. 

Welk elftal speel je?
Ik speel in JO9-1 mijn trainer is Rutger Hartman.
Wat vind je leuk aan het voetballen?
Ik vind alles leuk aan voetballen, ik vind het echt een leuk spelletje! Helaas hoort verliezen er ook bij en dat vind ik wel minder!
Wat is je favoriete club?
Mijn favoriete club is Barcelona, omdat mijn idolen Lionel Messi en Neymar daar spelen. Ze zijn heel goed en belangrijk voor de club!
Welke speler vind je het beste?
Lionel Messi vind ik de beste speler. Hij maakt hele mooie acties en veel mooie doelpunten.
Welke speler van S.V. Loosduinen vind je het beste?
De grote mannen van S.V. Loosduinen ken ik nog niet zo goed, dus zal goed opletten als ik pupil ben.  Van de JO9-1 vind ik Sem Quist en Nico Brouwer erg goed, zij maken mooie acties en maken het elke tegenstander moeilijk!
Wat vind je het lekkerste eten?
Aardappelen met een hamburger vind ik het lekkerste eten.
Wat is je lievelingskleur?
Mijn lievelingskleur is Blauw. Het shirt van S.V Loosduinen vind ik super mooi!
Wat is je lievelingsdier? 
Mijn lievelingsdier is een haai. Een haai ziet er erg stoer uit.

Wij wensen Umani veel plezier bij de wedstrijd van S.V. Loosduinen tegen VV Schipluiden.