Sam is dit seizoen begonnen met voetballen bij S.V. Loosduinen. Als je Sam ziet voetballen denk je dat hij al veel langer voetbalt. Sam gaat altijd volop in de strijd en maakt het alle tegenstanders moeilijk. Sam is overal op het veld te vinden, als ze hem voorin nodig hebben dan is hij daar om te helpen en als hij achterin nodig is dan helpt hij daar! Ook al is Sam niet zo groot, hij is voor tegenstander bang, hoe groot ze ook zijn. Wie is Sam eigenlijk? We hebben aan hem een paar vragen gesteld.

Welk elftal speel je?
Ik speel in de JO8-2 mijn trainers is Jeroen, Darcy, Nicky en Linda.

Wat vind je leuk aan het voetballen?
Het leukste aan voetballen vind ik een toernooi spelen. En zaterdag natuurlijk een wedstrijd spelen en dan natuurlijk ook nog winnen vind ik heel leuk!

Wat is je favoriete club?
Mijn favoriete club is Barcelona, omdat het team altijd veel scoort.

Welke speler vind je het beste?
Lionel Messi vind ik de beste speler, hij is super snel en maakt veel doelpunten.

Welke speler van S.V. Loosduinen vind je het beste?
Ik vind Jeroen Schram mijn oom erg goed. Hij voetbalt in S.V Loosduinen 5, hij heeft altijd super veel inzet!

Wat vind je het lekkerste eten?
Het lekkerste eten vind ik bij Mac Donald en dan vooral de kipnuggets.

Wat is je lievelingskleur?
Mijn lievelingskleur is blauw. Het shirt van S.V. Loosduinen vind ik ook heel mooi! Ben ook elke zaterdag weer blij om het shirt weer aan te hebben!

Wat is je lievelingsdier?
Tijgers zijn mijn lievelingsdieren. Ik vind ze er erg cool uit zien.

Wij wensen Sam veel plezier bij de wedstrijd van S.V. Loosduinen – GDA zat. a.s. zaterdag 8 december 2018