Thijs is één van de grote talenten die S.V Loosduinen heeft. Thijs is begonnen met voetballen in de mini F, toen zag je al dat Thijs een hele goede verdediger was. Thijs is zelf een seizoen eerder naar JO11 gegaan. Thijs is voor geen ene tegenstander bang en maakt het elke tegenstander moeilijk. Mocht een tegenstander hem voorbij gaan dan komen ze hem nog wel een paar keer tegen op het veld. Thijs heeft het voetballen niet van de vreemde want zijn vader Peter voetbalt al jaren bij S.V. Loosduinen in het verleden nog in de selectie, tegenwoordig voetbalt papa Peter in de Veteranen. Ook de broertjes van Thijs, Joost en Daan voetballen bij S.V. Loosduinen, dus was geen verrassing dat Thijs ging voetballen!  Wie is Thijs eigenlijk? We hebben aan hem een paar vragen gesteld.  

Welk elftal speel je?
Ik speel in JO11-2 mijn trainers zijn Rutger Hartman en Sander van Deursen.

Wat vind je leuk aan het voetballen?
Het leukste aan voetbal vind een assist geven. Ik ben daar ook erg goed in, een goede pass geven als ik de bal heb afgepakt

 

Wat is je favoriete club?
Ik heb twee clubs waar ik fan van ben, dat zijn real Madrid en Ajax. Ik ben van fan van deze clubs omdat ze mooie shirts hebben.

Welke speler vind je het beste?
Ik vind Cristiano Ronaldo de beste speler, omdat hij veel tegenstanders voorbij speelt en veel scoort.

Welke speler van S.V. Loosduinen vind je het beste?
Ik vind Pieter Blanken erg goed van S.V Loosduinen 1, hij houdt veel ballen tegen. Ik zal hem goed inschieten als ik pupil van de week ben, zodat hij geen ballen doorlaat in de wedstrijd.

Wat vind je het lekkerste eten?
Het lekkerste eten vind ik patat en frikandel.

Wat is je lievelingskleur?
Mijn lievelingskleuren zijn wit en rood van Ajax en Real Madrid

Wat is je lievelingsdier?
Mijn lievelingsdier is een dolfijn, omdat ze heel mooi kunnen springen.

Wij wensen Thijs veel plezier bij de wedstrijd van S.V. Loosduinen 1 – GSC ESDO 1.