Voor de eerste wedstrijd van het seizoen moesten we met een speciale ‘pupil van de week’ komen. Als je vader en moeder elkaar hebben ontmoet bij S.V. Loosduinen,  en bijna een maand geleden zijn zij getrouwd, denk ik dat het gelukt is. Dani is begonnen met voetballen in de mini-pupillen en voetbalt nu al in JO9! Dani is echt een kind van de club is. Vaak is Dani ook op zaterdag te vinden op het complex van  S.V. Loosduinen, waar hij met zijn vriendjes heel de dag aan het voetballen is. Als Dani een wedstrijd speelt wilt hij die altijd winnen. Hij gaat altijd voorop in de strijd. Menig tegenstanders zijn bang voor hem, want Dani kan onwijs hard schieten en daardoor scoort hij ook veel. Wie is Dani eigenlijk? We hebben aan hem een paar vragen gesteld.

 Welk elftal speel je?
Ik speel in JO9-1 mijn trainers zijn Mariska van der Lee en Stanley van der Kruk.

Wat vind je leuk aan het voetballen?
Het leukste aan voetbal vind ik trainen, ik wil steeds beter worden met voetballen en dan is trainen heel belangrijk.

Wat is je favoriete club?
Als je naar de foto kijk zou je zeggen Barcelona, maar dat shirt heeft mijn vader aangedaan. Maar mijn echte favoriete club is Real Madrid. Ze winnen heel veel, ze hebben zelf de Champions League gewonnen!

Welke speler vind je het beste?
Cristiano Ronaldo vind ik de beste speler, omdat heel veel scoort. Ook heeft hij heel veel techniek, ik probeer de trucjes van Cristiano Ronaldo na te doen, maar dat is echt moeilijk.

Welke speler van S.V. Loosduinen vind je het beste?
Ik vind natuurlijk mijn vader, Tim Slinger, de beste speler van S.V.Loosduinen. Mijn papa scoort veel en doet altijd goed zijn best. Net als ik houdt mijn vader niet van verliezen, we willen altijd winnen!

Wat vind je het lekkerste eten?
Macaroni die mijn moeder en of vader maakt vind ik super lekker. Ik bof maar dat mijn beide ouders goed kunnen koken!

Wat is je lievelingskleur?
Mijn lievelingskleur is groen. De kleur van het gras waar we op voetballen.

Wat is je lievelingsdier?
Mijn lievelingsdier is een dolfijn. Ze zien er super schattig uit.

Wij wensen Dani veel plezier bij de wedstrijd van S.V. Loosduinen – Celeritas.