In de zomermaanden is door de onderhoudsploeg van S.V. Loosduinen en door een aantal overige leden weer hard gewerkt om onze accommodatie er weer top te laten uitzien. Het resultaat mag er weer zijn. Daarnaast is er gewerkt aan het vernieuwen van het dak van het opslaghok en fitness ruimte naast het clubgebouw.

Onderhoud aan dit hok, wat er al weer ruim tien jaar staat, was hard nodig. Het dak was al een aantal jaren lek en was hard aan vervanging toe.

Door een beroep te doen op de Investeringssubsidie Accommodaties Sportverenigingen (IAS) ontving de vereniging een financiële bijdrage van de gemeente Den Haag voor de aanschaf van de benodigde materialen.  Dankzij de medewerking van Andre van Andel ontving de vereniging ook een partij Eternit golfplaten.

Op twee zaterdagen, afgelopen zomer, zijn een aantal vrijwilligers druk aan het werk geweest met het verwijderen van het oude dak, het afvoeren van materialen en het aanbrengen van het nieuwe dak. Tot slot is door de onderhoudsploeg het hok opgeruimd en opnieuw in de verf gezet. Binnenkort zal het net boven het hok ook nog worden vervangen door een gaas.

De komende jaren kunnen we weer met veel plezier volop gebruik maken van deze (opslag)ruimtes.

Het bestuur dank een ieder voor zijn vrije tijd en inzet om dit te realiseren en in het bijzonder Richard Hartman, Frans Helvesteijn en Ronald Hoste.