SV Loosduinen is verheugd te melden dat zij een nieuwe trainer voor de Jo19 kunnen presenteren.
Rodney D Leon (52 jaar) kwam via de website de vacature voor jeugdtrainer Jo19 tegen en besloot hierop contact op te nemen.

Met een leuk en fijn gesprek als gevolg hebben SV Loosduinen en Rodney elkaar gevonden voor het nieuwe seizoen 2021-2022. Omdat Rodney onbekend is voor de club hebben wij een kort interview met hem gehouden waardoor wij hem al wat beter hebben leren kennen.
Rodney en SV Loosduinen zien de samenwerking met vertrouwen tegemoet.

Rodney D Leon en Pieter Blanken (namens het jeugdbestuur)

Rodney, welkom bij sv Loosduinen. U gaat de Jo19 onder uw hoede nemen. Graag willen wij wat meer van u weten.

 • Vertel eens iets over uzelf. Hoe oud bent u en waar komt u vandaan?
  Ik ben Rodney d Leon en ben 52 jaar. Ik heb in Almere gewoond en woon sinds kort in Den Haag.
  Ik ben een persoon die ambitieus is en wilt meedenken met de club. Ook wil ik spelers beter maken zodat zich verder kunnen ontwikkelen.
 • Bent u eerder trainer geweest? Zo ja, welke clubs?
  Ja, ik ben trainer geweest in de regio van Almere. Oa bij sc Buitenboys jo17-1 die nu divisie spelen. Bij FC Almere heb ik 2 jaar de Jo17-1 getraind. We werden toen 3e in de hoofdklasse en bij Sporting Almere was ik trainer van de Jo19-1 waarmee wij 2x gepromoveerd zijn.
 • Hoe bent u bij sv Loosduinen terecht gekomen?
  Ik zag op de website van de club dat er een vacature was en hierop heb ik gesolliciteerd.
 • Wat is uw eerste indruk van sv Loosduinen?
  Ik heb een prima indruk gekregen van de club. We hebben op de club gesproken en SV Loosduinen komt over als een warme club. Dat is iets waarvan ik hou.
 • Wat voor een trainer bent u?
  Ik ben een sociale trainer die een band wilt opbouwen met zijn spelers. Daarbij is eerlijkheid naar elkaar toe belangrijk. Mentaal en tactisch wil ik de spelers wat bijbrengen zodat we voor elkaar door het vuur gaan.
 • Wat kunnen spelers van u verwachten en wat verwacht u van de spelers?
  Dat we een mooi seizoen tegemoet zullen gaan en ik verwacht van de spelers passie, strijd en Respect & Plezier. Mooi dat deze woorden ook op het sportpark te zien zijn.
 • Heeft u een favoriete profclub? Zo ja, welke?
  Sparta Rotterdam.
 • Wilt u verder nog iets kwijt?
  Niet echt. Ik heb zin in het komende seizoen en kijk ernaar uit de spelers maar ook de mensen op de club te ontmoeten.