Vandaag mogen we weer aantreden na tweew weken rust. Uiteraard is er wel gewoon getraind dus laten we hopen dat dat zijn vruchten afwerpt. En erg benieuwd naar wat vandaag ons gaat brengen. De vorige wedstrijd was tegen de koploper wat eindigde in een zeer geflatteerde uitslag. Vandaag mogen we tegen de nummer twee. Als we qua spel net zo spelen als tegen de nummer één en dan ook nog eens meer weten de scoren dan de tegenstander moeten we toch een keer drie punten pakken.

De eerste dertig minuten houden we goed stand. Er worden over en weer niet heel veel kansen gecreëerd.
Echter een paar minuten voor rust krijgen we toch een paar kansen. Sommige van onze spelers krijgen zelfs een kans maar schieten vervolgens zelf niet maar leggen de bal af. We gaan de rust in met 0-0. Absoluut geen stand om ons voor te schamen. Dan moeten we het in de tweede helft maar gaan doen.
Vlak na rust grote kans voor Yassin. Na een kwartier mooi samenspel tussen Jamen en Mitchel….en Mitchel weet te scoren: 1-0!
Een paar minuten later een mooie voorzet van Angelo op Fred maar helaas de bal gaat net voorlangs.
We krijgen wel steeds meer kansen, dus een overwinning moet toch lukken vandaag.
We krijgen vleugels, we krijgen kans op kans maar de bal gaat voorlangs, of de bal gaat hoog over. Met nog een kwartier op de klok hebben we het echt nodig om nog een doelpunt te maken.

Tiern minuten voor tijd wordt het hectisch voor onze goal; een duel waarbij de tegenstander zijn arm wikkelt om één van onze verdedigers en zich vervolgens in het 16 metergebied laat vallen. Penalty tegen wat vervolgens resulteert in de onverdiende 1-1. Beter één punt dan geen punt zou je denken. Echter nog geen twee minuten later krijgen we dit keer weer een penalty tegen na een handsbal. Ook deze wordt benut door Ariston‘80. Met nog een paar minuten op de klok willen we nog knokken voor een gelijkspel. Loeboe krijgt een geweldige kans maar de lat zit in de weg. En zo eindigt deze wedstrijd ook in een nederlaag.
Jullie hebben tachtig minuten goed voetbal laten zien, maar op de één of andere manier krijgen we de bal maar niet onder de lat of tussen de twee palen. Is het balen? Jazeker, maar het beïnvloedt de sfeer binnen het team niet.

Op naar de volgende wedstrijd: as zaterdag uit bij Honselersdijk om 15.00 uur. Dan gaan we er weer tegenaan.