Het einde van het seizoen nadert en dus zijn er weer de nodige overschrijvingen in het Haags amateurvoetbal. De laatste weken werd duidelijk dat S.V. Loosduinen 2 (SVL2) het komende seizoen een aantal dragende krachten moet gaan missen. Leeftijd, afstand, werk en blessures zijn de redenen. Zaak voor de technische commissie van SVL2 om enkele versterkingen aan te trekken.

In de normale gang van zaken worden spelers gehaald voor de selectie (eerste en tweede elftal). Maar aangezien het hier om een aantal vrij bijzondere gevallen gaat mogen we spreken over aanwinsten voor SVL2 en figuurlijke zwaargewichten voor de reserve derde klasse.

De eerste aanwinst is Jeffrey Eckhardt die overkomt van buurman SV Madestein veteranen. Jeffrey is de laatste speler van Loosduinen die het presteerde om in één seizoen zowel topscorer van het 1e als van het 2e te worden. Financieel is deze transfer mede mogelijk gemaakt door een externe niet nader te benoemen sponsor van het Soestdijkseplein. Jeffrey zal de nodige weken al dan niet maanden nodig hebben om fit te worden en zal dit onder de bezielende leiding van trainer Fredtsjj doen.

De tweede aanwinst is allrounder Jaap Krumeich die overkomt van Hillegom 5. Jaap staat bekend om zijn motor binnen en buiten het veld. Hij maakte 16 jaar geleden zijn debuut voor Loosduinen 1 in een vriendschappelijke wedstrijd tegen ‘s-Gravenzande. Een dragende kracht met een echt Loosduinen hart en een ijzeren mentaliteit. Ook voor Jaap geldt dat fit worden prioriteit nummer een is, maar sluit een terugkeer in het eerste elftal niet uit.

De derde aanwinst is de aanvoerder van SVL2 uit het seizoen 2015-2016. Na een operatie voor een slepende knieblessure en een Lucille Werner hangbeen is Nick Plantenga weer klaar om de spitsen van de tegenstander met bal en al over de omheining te schoppen. Er wordt door de spitsen uit de reserve derde klasse met angst en beven uitgekeken naar de rentree van Nick. De komende maanden zullen voor Nick in het teken staan van rustig opbouwen, de knie versterken en fit worden.

Navraag leert dat de technische commissie van SVL2 nog met enkele aanwinsten bezig is en wellicht hoort u hier spoedig meer van!

Steffen