We hebben nog een schuld te vereffenen van de vorige keer… ,toen verloren we nl. met 3- 0. Na negen minuten een mooie voorzet van Mitchel richting Joey met vervolgens een kans voor Maykol. De bal is nog in het spel en een mooie kans voor Loeboe. We laten zien dat we er zijn. Na 15 min weet RAS te scoren maar gelukkig hebben we onze grens die zag dat het buitenspel was. De RAS-grensrechter meent vanaf zijn kant te zien dat het geen buitenspel was; misschien kan hij bij onze grens in de leer.

Uiteindelijk wordt er alsnog gescoord ook nu vlagt onze grens voor buitenspel maar nu wordt de goal wel goedgekeurd: 0-1.
Hierna een mooie lob van Bram over de keeper, maar helaas gaat de bal net over de lat ipv eronder.
Rond de 29e minuut een vrije trap van Mitchel op het hoofd van Daan, maar die weet niet te scoren met zijn koppie.
Gedurende een paar minuten krijgen we mooi voetbal te zien en is er een mooie kans voor Loeboe, maar helaas gaat de bal over. We zijn gretig, dat moeten we ook wel zijn, want dat is RAS ook. Weer een mooie kans van Jamen op Bram, maar die schiet in de handen van de keeper.
Vlak voor het rustsigmaal een kopduel waar Spaans wel een hoofdwond aan over hield. Gelukkig hebben wij onze prima verzorger André, die precies weet wat hij moet doen. Net voor rust een mooie pass van Loeboe op Jamen die vervolgens Bram weet te vinden. Bram scoort! Wat een ontlading: 1- 1. Heerlijk zo voor rust.

Na drie minuten in de tweede helft een mooie kans voor Joey, maar het schot wordt helaas gestopt door de keeper. Vervolgens een mooie verovering van de bal door Daan, die hem weer mooi voorgeeft aan Joey, maar die speelt de bal net iets te ver voor hem uit. Tien minuten voor tijd een opstootje; Jordy kwam in een sandwich, viel en liep een schouderblessure op. Hij was de tweede uitvaller al, want vlak daarvoor viel Yassin ook al uit met een schouderblessure. Gelukkig is daar het fluitsignaal. Het was een pittige wedstrijd en een punt was zeker verdiend. Drie punten zou ook wel verdiend zijn geweest, want we hebben hard gewerkt. Maar goed, we hebben niet verloren en dat is ook een fijn gevoel. Onze invaller Dylan werd verkozen tot man of the match, die heel graag had willen scoren. Misschien een volgende keer.
Nog twee wedstrijden te gaan en dan is dit seizoen voorbij. Laten we in die twee wedstrijden nog gewoon even punten pakken.