S.V. Loosduinen is blij te melden dat zij twee nieuwe bordsponsoren aan hun bestand kunnen toevoegen. Beindorff CW en Raming Experts zullen binnenkort langs het hoofdveld zichtbaar zijn. Het contact is gekomen via Remco Luisman die nog actief is in het veteranen elftal van de club.

Vanuit de sponsorcommissie reageert Pieter Blanken op de samenwerking. “Remco nam contact met ons op en daarna is het heel snel gegaan”. Via het laatste gepresenteerde overzicht inzake het sponsoren wist Remco waar hij aan toe was en is de keuze gevallen op het afnemen van 2 borden voor Beindorff CW en Raming Experts”. Wij vinden het leuk dat ook bedrijven in de regio Rotterdam de weg naar S.V. Loosduinen hebben gevonden”. Via Steffen Grijspaardt van GWD reclame hebben wij in korte tijd 2 mooie ontwerpen ontvangen en zullen de borden dus snel zichtbaar zijn langs het hoofdveld”.

Hieronder vertelt Remco iets over de bedrijven en hun diensten

Beindorff Civieltechnische Werkzaamheden is een fullservice adviesbureau gevestigd in Rotterdam. Het bureau is in 2008 opgericht en inmiddels doorgegroeid naar een veelzijdig en dynamisch bureau met een hecht team van talentvolle professionals.

Onder leiding van Bas Beindorff en Remco Luisman adviseren en ondersteunen wij overheden, projectontwikkelaars en ingenieursbureaus in alle fases van het proces: van schetsontwerp tot oplevering. Wij onderscheiden ons door onze pragmatische, praktische en flexibele aanpak, het snelle schakelen, de veelzijdige technische kennis en het plezier dat wij uitstralen in ons werk.

Heeft u ambities of al concrete doelstellingen op het gebied van duurzaamheid, ook hier kunnen wij u mee helpen. Biodiversiteit, hittestress, klimaatadaptatie, infiltratie van hemelwater, geen uitdaging is te groot. Van lokaal tot integraal op gebiedsniveau, wij kunnen u adviseren en deze plannen concreet uitwerken binnen de verschillende projectfases.

Ook hebben wij ruime ervaring met de integrale aanpak van de openbare ruimte binnen zettingsgevoelige gebieden. Het ophogen van de openbare ruimte met behulp van de meest recente technieken en innovatieve oplossingen in combinatie met uw duurzaamheidsambities, wij werken dit graag voor u uit vanaf initiatiefase tot op bestekniveau.

 Raming Experts is onze nieuwe entiteit opgericht omdat wij zien dat er bij een hoop opdrachtgevers behoefte is aan ervaren kostendeskundigen. Met ruim 20 jaar ervaring als kostendeskundige zijn de Raming Experts een perfecte partner voor uw projecten. Wij kunnen al uw projecten, vanaf planontwikkeling tot en met aanbesteding, ramen! Wij zijn gespecialiseerd in het maken van ramingen voor binnenstedelijke herstructurering, zowel bovengronds als ondergrondse infra. Daarnaast maken wij ook veel bouwrijp en woonrijp ramingen voor ontwikkel locaties.

Kortom: met Raming Experts kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare partner voor ál uw SSK ramingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen helpen bij het realiseren van uw projecten.