Zoals bekend gebeurt er altijd veel op onze club. Ongeacht of het gaat om nieuwe trainers, verzoek om barpersoneel, teamuitjes of andere leuke dingen. Wij proberen jullie altijd op de hoogte te houden via onze website en andere sociale media. In het afgelopen jaar is het gebruik van onze sociale media (met name het Instagram account) wat afgenomen. Onze club heeft 350 actieve volgers op Instagram, ruim 1000 volgers op Twitter en zo’n 900 Facebook vrienden.

Deze volgers willen uiteraard graag up to date blijven. Daarom hebben wij besloten te gaan proberen onze media wat actiever aan te pakken. De berichten op de website zullen zoals vertrouwd gedeeld worden op Facebook en Twitter. Naast de nieuws updates zal ons Instagram account regelmatig leuke foto’s en updates over alle teams en gebeurtenissen op onze vereniging delen.

S.V. Loosduinen hoopt op deze manier alle spelers, sponsoren, vrienden van de club, vrijwilligers en toeschouwers te kunnen bereiken en in het zonnetje te kunnen zetten.

Help ons groeien en volg ons op: Twitter, Facebook en Instagram: @svloosduinen