Na afloop van het duel tussen Die Haghe en Wilhelmus werd dinsdagavond 7 maart jl. in het fraaie nieuwe clubgebouw van de gastheer de loting verricht voor de tweede ronde van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup.

Die loting – verricht onder leiding van Kees Wenneker door Die Haghe-voorzitter Ton van der Starre en Wilhelmus-bestuurslid Marcel Commers – leverde enkele leuke duels op. Zoals S.V. Loosduinen dat thuis speelt tegen het zondagteam van buurman GDA.

Deze Loosduinse derby wordt gespeeld dinsdagavond 21 maart a.s., aanvang is 20:00 uur en de scheidsrechter van dienst is Marcel van Ekelenburg uit Naaldwijk.

GDA zondag speelt in de tweede klasse en staat onder leiding van Sjaak Polak. Het elftal plaatste zich voor de tweede ronde van Het Haaglanden Voetbal toernooi na een 0-6 winst bij en tegen Toofan.

De Blauwwitten wonnen dinsdag avond 7 maart jl. in de eerste ronde met 1-3 bij en van vierde klasser Semper Altius via tweede doelpunten van Damian van der Horst en een treffer van Theo van der Hoeven.