S.V. Loosduinen - Beeldbank Eckhardt FotografieDit betekent dat we leuke en soms iets minder leuke taken met elkaar moeten oppakken en verdelen.  Op zich gaat dit vrij goed binnen onze vereniging, maar soms is het handig als wij onze verwachtingen opnieuw naar elkaar uitspreken.

Zoals vrijwel iedere vereniging, hebben wij ook een klein tekort aan barpersoneel. En dat terwijl we een grote enthousiaste groep medewerkers hebben, maar ook zij hebben hulp nodig. Door dit tekort zijn wij genoodzaakt om jeugd en senioren teams in te schakelen om deze leegten te vullen.  Wij verwachten dan ook van een ieder (speler of ouder) medewerking. Spreek onderling af welk deel van de dienst je kunt opvullen. Zo is het voor iedereen een kleine opgave.

Daarbij is er elke zaterdag behoefte aan scheidsrechters. Ook hier hebben we een vaste ploeg scheidsrechters die we heel dankbaar zijn, maar helaas is dit niet genoeg. Hierdoor is enige tijd geleden besloten om daarbij de oudste jeugd in te delen. Wanneer dit binnen de teams wordt verdeeld (dmv een schema), dan ben je waarschijnlijk maar één keer per seizoen aan de beurt. Een kleine, maar hele dankbare taak !

In het kort: we hebben jullie nodig! De trainers of leiders zullen jullie indelen voor een bardienst of voor het leiden van een wedstrijd.

Bekijk het positief! Na de beurt, ben je er voorlopig weer even van af…en …wat minstens zo belangrijk is: De jeugdspelers en de mensen die een hapje of drankje komen halen zijn jullie dankbaar!

Denk maar aan vroeger……

Toen was je ook blij dat een wedstrijd door kon gaan omdat er vrijwilligers waren en je na afloop iets kon kopen aan de bar, omdat daar ook vriendelijke mensen in hun vrije tijd stonden !

Bestuur S.V. Loosduinen, bestaande uit ook vrijwilligers!