S.V. Loosduinen - Beeldbank Eckhardt FotografieS.V. Loosduinen JO15-1 pakt de draad weer op wat betreft een wedstrijd winnen want in een bar slechte wedstrijd waren de puntjes het enige positieve voor de koploper uit Loosduinen.

Verwend met ons eigen kunstgras kom je om een excuus te zoeken mogelijk uit bij de slechte kunstvezels op Nieuw Hanenburg of was het gewoon een off-day? Als Jasmijn na een wat weifelend begin met een sterke redding aantoont dat je helemaal geen goeie warming-up nodig hebt ziet blauw-wit in dat er een tandje bij moet. Met Denzel voor Rick brengt coach Dani net dat beetje snelheid waardoor de gaatjes in de donkerblauwe defensie zichtbaar worden.

Als Johanny na een goeie combinatie tussen Oscar en Denzel eindelijk het vizier op scherp heeft staat het uitstekende keepertje van Quick hem in de weg. Met de rust aanstaande besluit de mopperende Tico middels een harde half-volly dat een 0-0 ruststand gewoon saai is.

Het 1e deel van de 2e helft had op een veld zonder doelen gespeeld konden worden, opvallend waren de duelletjes tussen Simon met zijn directe, gewaagd aan elkaar betreft alles inclusief groei. De niet in groei beperkte Ian moet het eeuwige gestoei op het middenveld opeens zat zijn geworden. Met reuze stappen sloeg hij dit deel van het veld dan ook over en gek genoeg nog met een bal aan zijn voeten ook. Bij de rand van de 16 werd dit avontuur gestopt al zorgde dit wel voor een ommekeer in deze saaie pot.

Als de ingevallen Julian (die de reservebank alleen warm houd omdat hij zo weinig traint), de wedstrijd op slot schiet is het een kwestie van de wedstrijd uit spelen. Dat uitspelen met Rick weer in de ploeg kun je aan de druk coachende Daan (die het kunstgras goed vond omdat het nu eenmaal van Quick was) wel overlaten. Open gevallen gaatjes dichtlopen is de specialisatie van onze Dylan. Verdedigend stond het ook weer goed na de vette vriendschappelijke tik van 3e klasser Nootdorp midweeks. Jason was weer stoicijns zichzelf en Mats B. liet weer zijn ouderwetse scherpte zien. Scherpte die het leider Raymond voor de wedstrijd ontbrak want wees nu eerlijk, kleedkamer 7 vinden is toch niet zo moeilijk?