Voor de JO9-1 zit de competitie in de 1e klasse er ook op, maar het seizoen is zeker nog niet ten einde. Er kunnen nog vier mooie prijzen binnengehaald worden onder leiding van trainer Rutger Hartman. Op zaterdag 20 mei speelt dit team mee voor de Coen Moulijn Memorial Cup bij SC Feyenoord. Dit is het grootste toernooi voor de F-klasse in Nederland met 88 teams ter ere van Mister Feyenoord Coen Moulijn. De prijsuitreiking (iedere deelnemer krijgt een fraaie medaille) wordt gedaan door de weduwe van Coen, Adrie Moulijn en Pim Blokland. Na de vlaggenparade om 9:00 uur volgen de wedstrijden. De eerste wedstrijd spelen wij tegen Zwaluwen Vlaardingen, de winnaar van de CMMC in 2015! Vervolgens wedstrijden tegen Brummen, Blijdorp, SVS Capelle, Rhoon, WAVV Wageningen en de laatste poulewedstrijd is tegen Fortuna Sittard. Alle poulewinnaars en de beste vijf nummers twee spelen daarna de 1/8, kwart, halve en hele finale.  Meer informatie over dit toernooi is te vinden op https://www.coenmoulijnmemorialcup.nl/ en het programmaboekje is hier te lezen Coen_M_Programmaboekje_2017_1s.

Dinsdag 23 mei staat het volgende toernooi al op het programma en wel om de LOOSDUINEN CUP dat georganiseerd wordt door de winnaar van vorig seizoen ODB. Aanvang is 17:30 uur en meer informatie is momenteel nog niet beschikbaar.

Op zaterdag 27 mei gaan onze talenten naar Sportclub Monster om daar een mooie prijs mee te nemen naar Madestein. Dit toernooi is van 9:00 – 13:00 uur.

En dan volgt op maandag 5 juni (2e Pinksterdag) het thuistoernooi. Vanaf 14:00 uur is het toernooi voor de JO9 1e klasse dat gespeeld wordt in 2 poules van 4 teams waarna kruisfinales. De bezoekende teams die middag zijn Oosterheem uit Zoetermeer, Lugdunum uit Leiden, Meliani Voetbalschool uit Veghel (!), Die Haghe, GDA, Laakkwartier en ADO Den Haag. Een mooie gelegenheid om de laatste wedstrijden van dit team te bekijken!