S.V. Loosduinen kent weinig mutaties in de selectie. Zoals eerder vermeld komen Gert-Jan Heerema en Bram Ruwaard de selectie versterken. Daar tegenover staat het stoppen van enkele selectiespelers waarvan het grootste deel voor de club behouden blijft. Zij gaan een nieuw vriendenteam vormen.

Verder is S.V. Loosduinen blij te melden dat de gehele JO19 de overstap maakt naar de selectie. Ook Jamen Molier keert na een kort uitstapje terug op het oude nest.

Nog zonder een aantal afwezigen door al met vakantie zijnde spelers, werd er vanuit de TC, vertegenwoordigd door Aart Blanken en Arie Molenkamp, allereerst de staf voorgesteld. Met een hoop nieuwe gezichten, zo werd de nieuwe verzorger/fysio Thomas Spiegel, die de dinsdag en zaterdag zal invullen, voorgesteld. Andre de Bruyn blijft de donderdag invullen. Tyrone Plas, die tijdens zijn herstel van zijn operatie Sander Böhms zal gaan ondersteunen als teammanager van het eerste. John van Den Oever, teammanager van het tweede en verzorgster van het tweede Jolanda van Den Oever waren door vakantie afwezig. Uiteraard werd ook de nieuwe hoofdtrainer Ronald Paats (overgekomen van de overburen, G.D.A.) geïntroduceerd die samen met Roy de Geus als assistenttrainer en Raymond Krens trainer van het tweede de twee selectie-elftallen zullen gaan leiden. De keeperstrainer, tevens oud doelman van het eerste elftal Danny Blanc, was helaas verhinderd, maar gaf later op de avond nog acte de présance. Peter Meijer zal de kleding blijven verzorgen en de rol als wedstrijdsecretaris van de selectie weer op zich gaan nemen.

Trainer Ronald Paats gaf de jonge groep tekst en uitleg over zijn werkwijze en gaf aan er ontzettend veel zin in te hebben om straks op 30 juli, wanneer de selectie de eerste training af zal werken, aan de slag te gaan.

Aan alle nieuwe stafleden en selectiespelers: welkom bij S.V. Loosduinen! Nu eerst even een paar weekjes vakantie en dan met frisse moed er weer tegenaan, om er hopelijk een mooi seizoen van te gaan maken!