S.V. Loosduinen nog zonder de  geschorste spelers: Ruben Hartman en Quincy Barendse beide zaten hun laatste wedstrijd schorsing uit, en zonder de zieke Tico Eckhardt, verzamelde de selectie op een leeg en nat sportpark Madestein. Een surrealistisch beeld, een gesloten kantine en zonder supporters. Gelukkig konden laatst genoemde de wedstrijd toch live volgen door bestuurslid Colinda Paauw, die de wedstrijd met haar mobiel live ging op de Facebookpagina van onze club. De aangekondigde maatregelen werden door een ieder goed opgevolgd. Namens de vereniging danken wij de toezichthouders en ook de supporters die gehoor hadden gegeven niet naar ons sportpark te komen.

Om 14:30 uur werd er door scheidsrechter M. Streef gefloten voor het begin van de wedstrijd. S.V. Loosduinen startte fel en dit resulteerde al binnen 5 minuten in een aantal kansen voor Beau van der Toorn en Jesus Penate, maar steeds was het net niet of stond de Duindorp-keeper goed opgesteld. Na 9 minuten spelen was het dan toch raak voor de thuisclub, na een korte corner was het Jesus Penate die de bal hoog voor gaf en zo op Jimmy Kip in stelling bracht. Deze kopte goed naar de grond en zo stond de 1-0 op het scorebord.

(red: excuses voor de onduidelijke foto, maar hij zat wel !!)

De wedstrijd vervolgde zich in een toch wel rommelig duel speelde het spel zich voornamelijk op het middenveld af. Na nog wat kleine kansen over en weer gebeurde er niet veel bijzonders meer en floot de scheidsrechter voor de rust

Na de rust maar liefst 3 wissels aan Loosduinen kant Jesus Penate, Beau van der Toorn en Jean Pierre van der Linden werden vervangen door Valentino Posadinu, Jack Uzgu en Kevin Baptiste.

Duindorp S.V.,  getraind door oud Loosduinen trainer Remco Torken, drong meer en meer aan en zo kreeg Loosduinen ook steeds meer ruimte. Maar keer op keer was de afronding niet optimaal en bleef Duindorp in de wedstrijd. In de 94e minuut was het dan toch de wet van Murphy. Een vrije trap die vanaf het middenveld de 16 wordt ingepompt en Robin Roos schoot de bal tegendraads langs keeper Dylan Voeten. Een kleine domper want waar de 3 punten zeker leken werd het maar 1 punt.

Volgende week zaterdag staat de uitwedstrijd tegen DSVP op het programma ook hier geldt dat de wedstrijd zonder publiek gespeeld dient te worden gespeeld. Aankomende week wordt bekeken of we ook deze wedstrijd via de Facebook pagina aan de supporters kunnen aanbieden.

Tekst Sander Böhms