Na de 3-4 overwinning van afgelopen dinsdagavond voor de Halve Maan cup tegen Quintus stond zaterdag de competitiewedstrijd tegen v.v Naaldwijk op het programma.

Bij S.V. Loosduinen ontbraken nog de geblesseerde Sam van Poorten en Damian van der Horst en de geschorste Quincy Barendse en Kris Flinterman.

De formatie van trainers Peter Barendse en Peter Baptiste begon net als al veel wedstrijden dit seizoen, niet goed wat al weer snel resulteerde in een doelpunt voor v.v. Naaldwijk. Via een vrije trap werd de bal fraai door de muur heen geschoten en zo was het in de 6e minuut al 1-0 voor de thuisclub. V.v. Naaldwijk, waar oud S.V. Loosduinen trainer Jan van der Sar nu de assistent is van trainer Patrick Fieret, had het eerste half uur het beste van het spel. Al kwam Loosduinen er toch ook soms gevaarlijk uit, maar ontbrak het geluk voor een doelpunt.

In de 31e minuut was het dan toch raak. Na een scrimmage voor het Naaldwijkse doel schoot Melchior van der Kooi de gelijkmaker op het bord en was de stand 1-1. Daarna kreeg Loosduinen iets meer vat op de wedstrijd al resulteerde dit niet meer tot echt grote kansen.

Na rust golfde het spel een beetje op en neer en kregen beide ploegen nog enkele kansen, maar tot doelpunten kwam het niet meer en zo floot de overigens goed leidende scheidsrechter de heer G. Onderwater na exact 90 minuten voor het eind van de wedstrijd. 1-1, een uitslag waar beide clubs niet heel veel aan hebben gezien de ranglijst en uitslagen op de andere velden.

Zaterdag 30 november speelt S.V. Loosduinen de thuiswedstrijd tegen s.v. Duindorp aanvang 14:30 uur

 

Door: Sander Böhms