Hoogvliet supermarkt heeft het bestuur van S.V. Loosduinen weer benaderd voor een lokale actie, waarin onze eigen leden de toppers zijn, want zij gaan op de foto voor een sportplaatje. In overleg met Hoogvliet is ervoor gekozen om binnen onze vereniging alle voetbalteams, maar ook de diverse commissies, mee te laten doen met deze plaatjesactie.

De droom van veel S.V. Loosduinen leden wordt nu werkelijkheid! Want sportplaatjes, van jezelf, maar ook van andere S.V. Loosduinen leden zijn volgend voorjaar te sparen bij de Hoogvliet supermarkt in het winkelcentrum Kraayenstein. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal binnenkort  “Eckhardt Fotografie” aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden wordt er een schema opgesteld wanneer welke speler/team op de foto wordt gezet.

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie! Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie.

Mis deze unieke kans niet!

Binnenkort volgt meer informatie.

De contactpersonen bij S.V. Loosduinen voor deze actie zijn Leo Hartman en Colinda Paauw.