S.V. Loosduinen heeft de goede reeks van 2 overwinningen (Duindorp uitgesteld 1-3 en thuis werd er gewonnen van Quick Steps met 2-0) op rij geen goed vervolg kunnen geven.

Op een koud en regenachtige dag werd er zaterdag 27 november om 12:45 uur verzameld op sportpark Madestein. Vandaag stond de uitwedstrijd tegen DWO op het programma. Afgelopen week keerde ook Ben Bor terug in de selectie.

De wedstrijd, die onder leiding stond van dhr. Durgunsu, begon en ging gelijk waardig op. Tot in de 23e minuut van de wedstrijd dan toch de goal viel te noteren voor DWO. S.V. Loosduinen gaf zich zeker niet gewonnen en kreeg via Bart Ruwaard en Kris Flinterman een aantal goede kansen echter zat het geluk ook niet mee en hadden teveel spelers vandaag een kleine offday. De tweede helft moest er echt even een tandje bijgezet worden zo melden de trainers Van ’t Veer/Weijsenfeld. Dit gebeurde dan ook en volgden een paar goede mogelijkheden, maar weer zat het geluk niet mee. In de 58e minuut een aanval van DWO waar een flink luchtje van buitenspel aan zat en onze assistent scheidsrechter Arie Molenkamp vlagte gedecideerd maar scheidsrechter Durgunsu zag dit anders en liet de aanval doorlopen en zo stond de 2-0 op het bord. Duidelijk was dat de eerder gemiste kansen en de 2-0 eigenlijk er voor zorgde dat de wedstrijd al gespeeld was. Helemaal toen DWO ook nog in de 62e minuut de 3-0 binnen schoot. Nu was het zaak de schade te beperken en werden de spelers met wat kleine pijntjes gewisseld, de competitie is immers nog lang. In de 75e minuut scoort DWO ook nog de 4-0. Hierna werd de wedstrijd plichtmatig uitgevoetbald. Beide ploegen, in overigens een zeer sportieve wedstrijd, geloofden het verder wel en scheidsrechter Durgunsu voegde ook geen onnodige minuten toe en floot voor het eind van de wedstrijd. Op papier staat volgende week zaterdag 04 december de thuiswedstrijd, die overigens niet om 14:30 uur begint maar op verzoek van Skilzz om 15:00 uur. Maar gezien de Carona maatregelen is het nog maar zeer de vraag of deze wedstrijd doorgaat aangezien er niet getraind kan worden.

Tekst: Sander Böhms