douw-dec-2016S.V. Loosduinen heeft het contract met haar hoofdtrainer Richard Douw met twee jaar verlengd. Richard Douw is thans bezig aan zijn derde seizoen bij de Blauwwitten. Na de promotie het vorig seizoen lijkt het eerste elftal de laatste weken zijn draai te hebben gevonden in de sterke derde klasse.

Een periode van twee jaar is voor S.V. Loosduinen ongebruikelijk, maar de vereniging heeft hiervoor gekozen vanwege enerzijds het vertrouwen in Richard Douw en anderzijds om de huidige aanstormende talenten uit de A-selectie en de jeugd de kans te geven zich zodanig te ontwikkelen dat zij minimaal derde klasse waardig zijn. Deze ontwikkeling dient dan te geschieden door een combinatie van oudere ervaren spelers met de talenten van S.V. Loosduinen. In het kader van deze ontwikkeling gaat Richard Douw ook de begeleiding van het elftal van onder 23 jaar op zich nemen.

De Technische Commissie van S.V. Loosduinen is al druk bezig om de gehele technische staf voor het volgende seizoen in te vullen en de eerste gesprekken hiervoor hebben al plaatsgevonden.

Bestuur S.V. Loosduinen

Dick Hartman (secr.)