Afgelopen zaterdag reisde de ploeg van trainers Ronald Paats/Roy de Geus af naar het Botlekgebied voor de laatste poulewedstrijd tegen het nog ongeslagen GHVV’13 uit Geervliet. Zonder de geblesseerde spelers: Damian van der Horst, Tico Eckhardt, Titus Hartman en Jurre Biemans werd er begonnen aan het laatste pouleduel, een wedstrijd die feitelijk nergens meer om ging aangezien GHVV beide eerdere poulewedstrijden had gewonnen. En Loosduinen door de twee eerdere gelijke spelen al was uitgeschakeld.

De wedstrijd ging gelijk op en de eerste kans was voor Bart Ruwaard die weliswaar in de 16 meter uit balans werd gebracht, maar zette door en werd zijn schot gepakt door de keeper van GHVV. De wedstrijd golfde op en neer en speelde zich voornamelijk af op het middenveld. Na een half uur was het dan toch raak voor GHVV 1-0. Dit bleek ook de ruststand.

Na rust hetzelfde spelbeeld, een gelijk opgaande wedstrijd die zich in een regenachtige omgeving afspeelde met kansen over en weer. Daar waar Loosduinen ook kansen kreeg maar deze niet effectief werden uitgespeeld was het in de 84e minuut opnieuw GHVV die scoorde en zo werd het 2-0 en in de blessuretijd zelfs nog 3-0. Een ietwat vertekend beeld maar de prioriteit ligt op volgende week wanneer de competitie weer begint en PGS/Vogel op bezoek komt op sportpark Madestein aanvang 14:30 uur.

De selectie zou het geweldig vinden als u deze wedstrijd ook weer aanwezig bent om de ploeg aan te moedigen!