De ‘Peenbuikers’, die nog verwikkelt zijn in een juridische strijd om een plek in de derde klasse, verwelkomen vlak voor het verstrijken van de transferdeadline de 24-jarige Kadir Narsen. De behendige speler komt over van Wateringse Veld/GONA en heeft de zeer zware taak om Richard Nieuwdorp (hij vertrekt naar Be Fair) op te volgen.

Meerdere clubs hadden Kadir op de korrel. S.V. Loosduinen, getraind door Richard Douw, trok echter aan het langste eind. Kadir heeft goede herinneringen aan de samenwerking met Richard en heeft vertrouwen in het totaalplaatje dat S.V. Loosduinen te bieden heeft.

Kadir: “S.V. Loosduinen is een mooie club die in de lift zit. Ik trap niet alleen graag ballen in het doel, maar ook trap ik graag open deuren in. Ik kijk dus uit naar de samenwerking met Richard en Peter Baptiste en hoop een mooie bijdrage aan het sprookje van S.V. Loosduinen te kunnen leveren. We gaan het met z’n allen doen.”

Volgens trainer Richard Douw is Kadir iets te zwaar voor het niveau van S.V. Loosduinen, maar heeft Richard een persoonlijk trainingsschema voor hem opgesteld, zodat Kadir niet de bijnaam “De Loosduinse Zeefuik” krijgt. Volgens Richard verschijnt Kadir fit aan het nieuwe seizoen.

S.V. Loosduinen heet Kadir welkom bij de club en wenst hem veel succes in de strijd om een basisplaats.