In een éénzijdige wedstrijd heeft S.V. Loosduinen dinsdagavond met liefst 11-1 gewonnen van KSD-Marine, eveneens een vierde klasser,  dat op alle fronten werd overklast door de Loosduiners. De thuisploeg speelde in een hoog tempo en legde KSD-Marine volledig haar wil op. De wedstrijd was amper begonnen of de eerste treffer werd al gemaakt. KSD-Marine hapte naar adem maar kreeg geen rust van de ploeg van Richard Douw die de laatste weken steeds beter voetbalt en inmiddels op de tweede plek staat op de ranglijst.

Eki Korte probeerde met wat omzettingen de zaken recht te zetten en dat sorteerde even effect. KSD-Marine kwam een paar keer gevaarlijk voor de goal en uit een van die aanvallen kreeg de ploeg een strafschop die door Jeffrey Vink feilloos werd benut. 1-1 en de wedstrijd kwam op gang. Daar waar de Blauwwitten in de voorgaande wedstrijden een dipje opliepen na een tegentreffer, ging het elftal nu door, met het gas erop. De ploeg legde prima voetbal op de mat en met een aantal flitsende aanvallen en prima goals werd de ruststand van 5-1 bereikt. De tweede helft was eenzelfde beeld. De thuisploeg bleef aanvallen, KSD-Marine probeerde tegen te houden, wat uiteindelijk niet lukte. S.V. Loosduinen voerde de stand op tot 11-1 en de ploeg werd iets eerder dan 90 minuten uit de omsingeling bevrijd en kon terugkijken op een teleurstellende avond.

S.V. Loosduinen kende een uitstekende generale voor de topper tegen RAS komende zaterdag. De ploeg van Jordi Domingos staat weliswaar op de zesde plaats, maar met een overwinning komt het naast S.V. Loosduinen te staan op de ranglijst. Een boeiend vooruitzicht dus.
De doelpuntenmakers voor S.V. Loosduinen waren deze avond:

2x Kadir Narsen
2x Khalid Hadchoune
2x Tyrone Plas (16 jaar)
2x  Sinan Ocal (16 jaar)
1x Jimmy Kipp
1x Lucas Boekamp
1x Steffen Grijspaardt

Bron: www.hethaagsamateurvoetbal.nl