Na een vroege vliegreis op woensdagochtend naar Allicante werd er bij aankomst in Benidorm gelijk om 12:00 uur getraind op de bergen van Alfas del Pi bij Benidorm. Hierna kreeg de groep vrij af en werd er gedineerd om 20.00 uur.
Donderdagochtend werd door de groep om 8.30 uur ontbeten en na een lange wandeling langs het strand van Benidorm werd er in de middag in 13.00 uur een oefenwedstrijd gespeeld tegen W.V.V. 1896 uit Winschoten. Door een werkelijk fabelachtige werklust hield S.V. Loosduinen zich meer dan goed staande tegen deze zondag eersteklasser. Sterker nog na vijftien minuten spelen stond het al 2-0 door wonderschone doelpunten van Melchior van der Kooy en Sinan Ocal.
In de tweede helft liepen de Blauwwitten nog verder uit door een kopbal vanaf 16 meter (!) van Jesse Smit. Na de 3-1 van W.V.V. , een lage schuiver tegen de binnenkant van de paal, bekroonde Jeroen Rampaart zijn uitstekende wedstrijd door een penalty te benutten.
In de laatste seconde scoorde W.V.V. nog 4-2 uit een corner. Voor het elftal van Richard Douw was dit een prima wedstrijd met elf keihard werkende spelers die na afloop allemaal complimenten mochten ontvangen van de technische staf voor hun inzet en juist uitvoeren van de opgedragen taken. Echt chapeau voor iedereen!

Nu krijgt iedereen rustig verdiende rust en morgenochtend (vrijdag) wordt om 11 uur weer getraind. Nadien volgen dagelijks ook nog trainingen en strandactiviteiten om zodoende een goede basis te leggen voor de verloop van de rest van het seizoen. Zondagavond vliegt de groep terug naar Nederland.

Edwin van der Heiden

Hieronder wat foto’s van woensdag en donderdag.