S.V. Loosduinen groeit, maar helaas is ons scheidsrechterskorps gekrompen en zijn we hard op zoek naar mensen die samen met onze huidige clubscheidsrechters ook die verantwoordelijkheid willen nemen van het fluiten van wedstrijden van de jeugd en de lagere senioren.
Als scheidsrechter ben je verantwoordelijk voor het goed verlopen van de wedstrijd, voor de wedstrijd controleer je het wedstrijdformulier, tijdens de wedstrijd geniet je van het spelletje en zie je erop toe dat er sportief en volgens de spelregels gespeeld wordt, en na de wedstrijd vul je de uitslag in, krijg je een versnapering en praat je gezellig wat na. Per zaterdag besteed je daar ongeveer een paar uur aan en maak je er een hoop (jonge) voetballers blij mee, het is ook nog eens goed voor de conditie, en je leert jezelf nog beter kennen, het is hartstikke leuk om een wedstrijd te fluiten!

Durf jij de uitdaging aan?
Fluiten kan op gewenst niveau, gewenste tijd, en de beginnende scheidsrechter willen wij begeleiden. Wees dus niet bang om direct in het diepe gegooid te worden. Je wordt begeleid door onze scheidsrechterscoördinator, Linda Blanken, en op kosten van S.V. Loosduinen kan een cursus bij de KNVB worden gevolgd (zie de bijlagen).
2017 brief scheidsrechterscursus Verenigingsscheidsrechter aankondiging 16-17

Ben jij iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, en heb jij zin om regelmatig een wedstrijd te fluiten?? Meld je dan nu aan bij Linda Blanken, linniey007@hotmail.com

Wil je vrijblijvend meer informatie? Neem dan contact op met Linda Blanken of Dick Hartman secretaris@svloosduinen.nl