Donderdagavond 13 juni jl. sloot het eerste elftal van S.V. Loosduinen het seizoen af met een gezellig samenzijn in het clubgebouw.  Een bijeenkomst waar afscheid werd genomen van trainer Richard Douw, die de club na vijf jaar met een kampioenschap op zijn cv verlaat, en van spelers die elders gaan spelen of stoppen met het selectievoetbal. Aanvoerder Kevin Baptiste bedankte met een attentie achtereenvolgens topscorer Kadir Narsen (26 doelpunten dit seizoen), Sinan Ocal en Furkan Kaya die met Richard Douw meegaan, voor hun inzet voor de Blauwwitten de afgelopen jaren. De ook naar sv Houtwijk vertrekkende Jessy Smit was deze avond afwezig. Van Christaan Verbree werd ook afscheid genomen. Hij is verhuisd naar Loosdrecht en gaat daar spelen bij tweede klasser Loosdrecht. Anton Habes gaf aan te stoppen met het selectievoetbal, maar gaat niet weg, maar gaat spelen in een lager elftal.
Trainer Richard Douw werd daarna bedankt door de groep en het bestuur voor zijn inzet bij S.V. Loosduinen. Hij ontving een fraaie fotocollage als aandenken aan het kampioenschap dat dit seizoen in de vierde klasse D werd binnengehaald en aan zijn vijf jaren bij S.V. Loosduinen. 

Doelman Pieter Blanken nam het woord hierna over. Met een attentie werd door hem afscheid genomen namens de groep van de TC leden Aart Blanken, Arie Molenkamp en Ron van ’t Veer en van keeperstrainer Frans Clasener. Hij ontving een foto met zijn keepers van het afgelopen seizoen.
De avond werd vervolgd met het eten van de dankzij Domino’s Piazza geschonken pizza’s en drankjes en daarmee kwam het einde aan fraai seizoen voor de Loosduiners.

Volgende week donderdag, 20 juni, is al weer de eerste bijeenkomst voor het nieuwe seizoen met de nieuwe trainer Peter Barendse en assistent Peter Baptiste en met aantal nieuwelingen, die dan welkom worden geheten bij S.V. Loosduinen. Volgend seizoen beschikt de vereniging weer over een voltallige A-selectie met twee selectieteams. Voor de trainer van het tweede elftal bestaat nog een vacature.

Hier meer foto’s: